2015-10-16 09:31:12
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!
Στην εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά του δευτέρου μέρους, που χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Τσεντεβίτα στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο διεθνής φόργουορντ, επίσης, έσπευσε να δώσει το... σύνθημα για νίκη επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ!

«Αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη, η άμυνα. Παίξαμε καλή άμυνα σε κάποιες φάσης αλλά δεχτήκαμε κάποια καλάθια από έλλειψη συγκέντρωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και ήρθε η νίκη για εμάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης και πρόσθεσε:

«Είχαμε τελευταία στιγμή το πρόβλημα του Μιλουτίνοφ. Ο κόουτς με έβαλε να παίξω 5 λεπτά. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής και είμαι χαρούμενος που ήρθε η νίκη για την ομάδα».

Ερωτηθείς για το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ και εκείνο το Κυπέλλου, ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε: «Το ματς αυτό τελείωσε. Όλοι σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Δευτέρας. Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι Κυπέλλου. Χρωστάμε μια καλή εμφάνιση στους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Ο κόσμος έδωσε το παρών και εδώ στην Κρήτη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε πάντα κοντά μας και στην Κρήτη αλλά και στο ΣΕΦ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ