2015-10-16 13:00:11
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε... ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, στο τέλος του συμβολαίου του.

Ο Αλσατός τεχνικός δεσμεύεται έως το 2017 με τους «κανονιέρηδες» και υπογράμμισε πως θα προσπαθήσει να έχει επαναφέρει μέχρι τότε την ομάδα του στις επιτυχίες. Ο Βενγκέρ αναφέρθηκε επίσης στις εφετινές εμφανίσεις της Άρσεναλ, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου, ώστε να επαναφέρω το σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες και να τον αφήσω σε καλή κατάσταση για τον επόμενο, που θα μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα όταν φύγω. Αυτό είναι για μένα πολύ σημαντικό, το να αφήσω το σύλλογο στη μορφή που εκείνος που θα έρθει μετά από μένα μπορεί να τα πάει καλύτερα. Η ευθύνη στους ώμους μου είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ξέρω τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο. Ξέρω πόσο λυπημένοι είναι όταν δεν τα πάμε καλά, ξέρω πόσο λυπημένοι είναι όταν χάνουμε ένα ματς».


Στη συνέχεια, ο Αλσατός μίλησε και για τις ήττες από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό για το Champions League: «Συμφωνώ ότι οι εμφανίσεις μας δεν ήταν αρκετά καλές. Όμως έχουμε παίξει πάνω από 150 ματς στην Ευρώπη. Εχετε επιλέξει τρεις αναμετρήσεις που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Αν κοιτάξετε το ποσοστό των παιχνιδιών που έχουμε νικήσει στην Ευρώπη θα δείτε ότι η Αρσεναλ είναι στις κορυφαίες πέντε. Μιλάτε για τη Μονακό, που όμως έχασε από τη Γιουβέντους που πήγε στον τελικό, όμως ποτέ δεν άξιζαν να χάσουν από τη Γιουβέντους. Άξιζαν να νικήσουν. Δέχομαι ότι πρέπει να είστε υπερβολικά επικριτικοί όταν δεν τα πηγαίνουμε καλά, αλλά κοιτάξτε τα νούμερα της Άρσεναλ στα παιχνίδια της στο Champions League πριν έρθω και κοιτάξτε τα μετά και ελάτε πίσω σε μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ