2015-10-16 14:08:06
Φωτογραφία για Παπαρίζου: Και σε ρόλο παρουσιάστριας!
Αναμφίβολα, η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις αγαπητές, επιτυχημένες και ταλαντούχες τραγουδίστριες. Φέτος, θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες στο νέο μιούζικαλ «Nine» στο Pantheon, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του έργου και η ίδια μίλησε στα media για το εγχείρημά της, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Όπως παραδέχτηκε στον Γιάννη Αμανατίδη και το GetGreekMusic, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το μιούζικαλ: «Όταν ήμουν πιτσιρίκα είχα παίξει 13-14 χρονών την Talula. Νομίζω ότι ήταν ο πρώτος ρόλος της Jodie Foster, punk τελείως! Δεν είχε καμία σχέση, γιατί ήταν τόσο ερασιτεχνικά, ήμασταν απλά μικρά πιτσιρικάκια που το λατρεύαμε, αυτοσχεδιάζαμε, είχαμε βέβαια και τη δασκάλα που μας διόρθωνε και για την υποκριτική».

Και στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη: «Έχω προταθεί για δύο ταινίες και ένα μιούζικαλ στη Σουηδία
. Στη Σουηδία ήταν να κάνω ένα μιούζικαλ, το Ingmar Bergman για το οποίο δεν τελειοποιήθηκε η μουσική. Κανονικά ήταν ένα έργο, ήταν η μοναδική κωμωδία που έχει κάνει ο κύριος Bergman, και δεν ολοκληρώθηκε η μουσική την εποχή που έπρεπε, γι’ αυτό και δεν ανέβηκε. Ο κύριος Claes Malmberg με τον οποίο θα συνεργαστώ του χρόνου το χειμώνα ήταν και παραγωγός όλου του έργου, ήθελε να το ξαναγράψει αλλά δεν προλάβαμε. Αλλά θα συνεργαστούμε του χρόνου, με άλλον τρόπο. Θα είναι ένα βραδινό show, το οποίο θα είναι κάπως μεικτό. Ο Claes Malmberg είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη Σουηδία, και κωμικός και τραγουδιστής. Φαντάσου ότι το «Nine» με προετοιμάζει ακόμα και γι’ αυτό που θα κάνω και στη Σουηδία».

Ποιος θα είναι, όμως, ο ρόλος της εκεί; Η Έλενα Παπαρίζου διευκρίνισε: «Θα είμαι η Έλενα. Θα ενσωματωθούν πολλά και διάφορα κομμάτια. Θα είναι καθημερινό, στο Gothenburg, στην πόλη που έχω μεγαλώσει και ξεκίνησα τη μουσική μου. Επειδή δεν πρόλαβα να πάω γιατί είχε πρεμιέρα την εβδομάδα που μας πέρασε στη Σουηδία, ο κύριος Malmberg θα έρθει στην Ελλάδα να με δει και στο μιούζικαλ και ας μην καταλαβαίνει κουβέντα (γέλια). Θα έρθει γιατί θα γράψουμε και παρέα κάποια κομμάτια και σενάρια».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ