2015-10-16 20:31:56
Φωτογραφία για Ρωσική κόλαση πυρός στην Συρία - Απίστευτες εικόνες [video]
Η ρωσική πολεμική αεροπορία βομβάρδισε 32 στόχους του Ισλαμικού κράτους μέσα στη Συρία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας.

Αποκλιμάκωση της δράσης του ΙΚ σημαίνει ο αριθμός λόγω της«επίθεσης του συριακού στρατού που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών η ρωσική αεροπορία συνέχισε τα πλήγματά της εναντίον υποδομών του ΙΚ στη Συρία, εκτελώντας 33 εξόδους και πλήττοντας 32 στόχους», κατέστησε σαφές το υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας.

'Εκανε επιδρομές στις επαρχίες της Δαμασκού, της Ιντλίμπ, της Χάμα, του Χαλεπιού και του Ντέιρ Εζόρ.

«Η μείωση των βομβαρδισμών είναι αποτέλεσμα της επίθεσης των συριακών ενόπλων δυνάμεων, η οποία τροποποιεί τη γραμμή του μετώπου με τους τρομοκράτες του ΙΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στρατηγός Ιγκόρ Κονατσένκοφ.

Στη Δαμασκό βομβαρδιστικά Su-34 κατέστρεψαν θωρακισμένα οχήματα ενώ στη Γούτα έθεσαν εκτός μάχης σύστημα πυραύλων-αέρος.

Το κέντρο διοίκησης του ΙΚ στο Χαλέπι κατέστρεψαν ρωσικά αεροσκάφη καθώς και ένα εργαστήριο που συναρμολογούσαν νάρκες στο Αταρέμπ.

Συστοιχία πυροβολικού στο Χαν Σειχούν έγινε θρύψαλα, στην επαρχία Χάμα.

Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι τα αεροσκάφη της έκαναν 86 επιτυχημένες επιθέσεις.

Για το τέλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ ανέφερε ότι η Μόσχα δε δίνει όπλα στους Κούρδους αντάρτες της Συρίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ