2015-10-16 21:31:30
Φωτογραφία για Το κρουαζιερόπλοιο CRYSTAL της CELESTIAL CRUISES έδεσε στο λιμάνι της Πάτρας - Δείτε φωτο
Με γεμάτες τις "μπαταρίες" τους κατέβαιναν από το κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL CRYSTAL οι ταξιδιώτες που επέλεξαν την περίοδο αυτή για μια όμορφη κρουαζιέρα στην Αδριατική. Επισκεφθηκαν το καταγάλανο Ιόνιο, τη μοναδική Βενετία και την μαγευτική Αδριατική σε μια 7ήμερη κρουαζιέρα. Και μάλιστα εκμεταλλευόμενοι την προσφoρά της εταιρείας για δύο άτομα στην τιμή του ενός. Το εντυπωσιακού design κρουαζιερόπλοιο έδεσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας και μπροστά από τον επιβατικό σταθμό Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Εξάλλου η CELESTYAL CRUISES ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συζήτησης -πάνω στο πλοίο- για την κρουαζιέρα και της προοπτικές της σε ότι αφορά και την Πατρα.

Η ανακοίνωση πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και άλλων εμπλεκομένων με την κρουαζιέρα αναφέρει:

Η CELESTYAL CRUISES , η μοναδική εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας, δίνει στην Πάτρα τη δυνατότητα να συμπεριληφθεί στον χάρτη του Home – Porting, δηλαδή στα λιμάνια αφετηρίας για κρουαζιέρες.


Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» καταπλέει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας για να ξεκινήσει από αυτό η πρώτη κρουαζιέρα, που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της εμβληματικούς προορισμούς της Αδριατικής.

Και επειδή πιστεύουμε ειλικρινά ότι δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από αυτό το γεγονός για να συζητήσουμε τις προοπτικές της ελληνικής κρουαζιέρας, το ραντεβού μας δίνεται για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, πάνω στο «Celestyal Crystal», (πού αλλού;) το οποίο θα βρίσκεται ελλιμενισμένο μπροστά από τον Σταθμό Υποδοχής «Παναγιώτης Κανελλόπουλος».

Με ένα cocktail και πρωτίστως με καλή διάθεση, θα αναζητήσουμε μαζί τρόπους για να αδράξουμε τη μεγάλη αυτή αναπτυξιακή ευκαιρία!

Γιάννης Πομώνης
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ