2015-10-17 01:14:07
Φωτογραφία για ΜΠΗΚΕ Ο ΧΑΝΤΕΡ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ!
Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού.

Μετά το παιχνίδι που έδωσαν χθες κόντρα στην Τσεντεβίτα, στο Ηράκλειο, οι πρωταθλητές Ελλάδας πήγαν στο ΣΕΦ απευθείας μετά το αεροδρόμιο, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, λόγω του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, στη σημερινή προπόνηση, όπου ήταν πιο χαλαρή και έγινε κυρίως αποθεραπεία, προέκυψαν κάποια νέα που αφορούν τον Οθέλο Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ μπήκε σήμερα στο πρόγραμμα, αλλά, όπως τονίσαμε, ήταν περισσότερο ένα χαλάρωμα και, έτσι, η αυριανή μέρα θεωρείται... κρίσιμη και καθοριστική. Ο Χάντερ νιώθει καλύτερα, μετά το πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς το προηγούμενο διάστημα, και δείχνει να το... παλεύει για τη Δευτέρα. Ωστόσο, το ότι γυμνάστηκε χαλαρά, έχει μεγάλη διαφορά από το ότι θα προλάβει τον αγώνα, κάτι που θα φανεί ξεκάθαρα αύριο.

Θα δοκιμάσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και εφόσον τα καταφέρει, τότε θα έχει κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή
. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, πως λείπει για σημαντικό διάστημα από τα παρκέ και δεν μπορεί να είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον περιμένει και αύριο και στη συνέχεια θα κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αναμέτρηση της Δευτέρας, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της Α1.

Αναφορικά, τώρα, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν έκανε καθόλου προπόνηση σήμερα, εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στο αριστερό γόνατο. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος προφυλάχθηκε και δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του.

Πάντως, όπως και με τον Χάντερ, έτσι και με τον Μιλουτίνοφ, όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, όπου και θα φανεί ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται και το κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τη Δευτέρα.

Τέλος, σήμερα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Θρύλου και ο Βασίλης Καββαδάς. Ο Έλληνας σέντερ γύρισε από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ενόπλων και μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα με τους σέντερ (ειδικά με την περίπτωση του Οθέλο Χάντερ που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), μένει στο ρόστερ ώστε να βοηθάει σε αγώνες και σε προπονήσεις, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ