2015-10-17 10:42:06
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ... ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε την Προ Ρέκο σε φιλικό παιχνίδι στην Ιταλία με 11-9, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων Θοδωρή Βλάχο, να δηλώνει μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

«Όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια Ευρώπης πάντα έχεις κίνητρο. Εμείς είχαμε σήμερα κίνητρο και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά πολύ μεγάλο παιχνίδι στην άμυνα. Αν θες να αγγίξεις το τέλειο σε αυτό το κομμάτι πρέπει να είσαι πολύ καλός. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι συνέχεια ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ανταποκριθήκαμε στο τέλος της εβδομάδας μετά από μια σκληρή προετοιμασία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Δείξαμε στοιχεία που θέλουμε να εμφανίσουμε στη διάρκεια της σεζόν. Από μια πλευρά είναι επικίνδυνο το ότι κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αφού δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό αλλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Είναι μια εμφάνιση και νίκη για την οποία δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, απλά να δούμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ότι έχουμε τον τρόπο να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, αν βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από το σύνολο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ