2015-10-17 14:21:14
Φωτογραφία για ΗΧΗΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ... 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 15' όμως ο Ολυμπιακός... απάντησε με τέσσερα γκολ και πήρε μία άνετη νίκη με 4-1 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λάτσι με δύο γκολ και μία ασίστ.

Το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ανέδειξε θριαμβευτές τους ερυθρόλευκους.

Η Ένωση ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 15' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλαχομήτρου όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Λάτσι ενώ μέχρι το 65' είχε... "καθαρίσει" ουσιαστικα το ματς με άλλα δύο γκολ, που είχαν την υπογραφή των Μεγαρίτη και Ανδρούτσου.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα καθώς πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες φτάνοντας τους 18 πόντους ενώ στον αντίποδα οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή.

Η πρώτη φάπα της ημέρας για την ΑΕΚ ήταν ηχηρή και οι Νέοι του Θρύλου έδειξαν... το δρόμο στους μεγάλους!

Ολυμπιακός (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας (66' Ρέτσος), Βατουσιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Πλέγας, Λάτσι (72' Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Χατζάρας (54' Νικολάου)

ΑΕΚ (Μανωλάς): Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (67' Παπάζογλου), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (72' Λίτσι), Τσέλιος, Τζάθας, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (54' Αντωνίου)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ