2015-10-17 17:01:11
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Ο Γιώργος Τζαβέλλας στις τελευταίες του δηλώσεις, με αφορμή τη βράβευσή του ως mvp του ΠΑΟΚ για τον μήνα Σεπτέμβρη, είπε αυτό που είχε πραγματικά στο μυαλό του για την ομάδα του!

Τι ήταν αυτό; Ότι ο ΠΑΟΚ είχε το προηγούμενο διάστημα μία δύσκολη σειρά αγώνων, στην οποία η ομάδα δεν ήταν όσο φρέσκια χρειαζόταν, με αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ να χάσει το παιχνίδι! Επιπλέον έχρισε ήδη πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα ανάμεσα σε άλλα ο Τζαβέλλας είπε:

Για τα συνεχόμενα ματς που είχε ο ΠΑΟΚ: “Ηταν μια δύσκολη σειρά αγώνων. Δεν νομίζω πως ήμασταν φρέσκοι, δεν είναι αυτό πάντως δικαιολογία. Με καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, το πληρώνεις. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε στην αρχή του παιχνιδιού και πήρε το ματς”.

Για το με τι θα ήταν ευχαριστημένος όσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ: “Στο τέλος αυτής της σεζόν εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν ο ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό είναι στην δεύτερη θέση και μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας το καλοκαίρι στο Τσάμπιονς Λιγκ”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ