2015-10-18 08:31:12
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΤΙΑ!
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη του Ολυμπιακού σε ένα ακόμη ματς αλλά χωρίς να στέκεται στο αποτέλεσμα για περισσότερο από όσο χρειάζεται, δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς», τόνισε ο Ισπανός στόπερ των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δούλεψε πολύ η ομάδα σήμερα, αγωνίστηκε πολύ. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα μας δημιουργούσε προβλήματα, όμως ξέραμε πως πρέπει να αγωνιστούμε, να τα δώσουμε όλα και αυτό κάναμε».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Ολυμπιακός: «Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ και σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τη Ντιναμό. Στόχος είναι οι βαθμοί σε όλα τα παιχνίδια και να εμφανιζόμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε».


Για την εκκίνηση στο πρωτάθλημα: «Το σημαντικό είναι αυτά που έχουμε πετύχει να μη μείνουν ιστορία, αλλά να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Από την πρώτη στιγμή δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά θέλουμε περισσότερα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Κάθε φορά που κερδίζουμε, απολαμβάνω το παιχνίδι και ιδιαίτερα όταν μπορώ και βοηθάω την ομάδα είμαι πιο ευχαριστημένος. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη και χαρούμενος για το γκολ».

Για το αν συγκρίνει αυτό το γκολ με εκείνο που πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους: «Για μένα όλα τα γκολ είναι σημαντικά όταν βοηθούν να κερδίζει η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ