2015-10-18 11:32:06
Φωτογραφία για Στ. Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει το συντηρητικό δρόμο
Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει τον συντηρητικό δρόμο, υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην εφημερίδα ...«Real News».

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός αναπαράγει τα αρνητικά του παρελθόντος - κομματικό κράτος, αδιαφάνεια στις αποφάσεις - και αντιστρατεύεται κάθε νεωτεριστική ιδέα.

Κάνει, εξήγησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, το λάθος όλων των προηγούμενων μνημονιακών πρωθυπουργών. «Διατάσσει οριζόντιες περικοπές σε όλους και δεν θέλει να συγκρουστεί με συντεχνίες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδική μνεία πραγματοποίηση στη διαφθορά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή «δεν αντιμετωπίζεται με διακηρύξεις, καθώς αν ήταν έτσι, όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί θα είχαν πάρει Όσκαρ».

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι «το Ποτάμι δεν είναι για να βουλώνει τρύπες, καθώς έχει τη δική του πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας, έχει τις λύσεις και τους ανθρώπους», ενώ ξεκαθαρίζει σε αυστηρό τόνο ότι «θα μείνουμε στην αντιπολίτευση, με εποικοδομητικές προτάσεις, θα κάνουμε το καθήκον μας, θα ψηφίζουμε αυτά που είναι προς το συμφέρον των πολλών και θα καταψηφίζουμε αυτά που αναπαράγουν την κρίση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ