2015-10-18 23:16:07
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΝΒΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
«Οπαδούς» σε όλο τον πλανήτη έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός, με τις εκπληκτικές χρονιές που κάνουν οι ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη εδώ και μερικές σεζόν.

Ο Θρύλος έχει «κερδίσει» τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του κόσμου, από την στιγμή που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή με έναν μοναδικό τρόπο. Μάλιστα, η... χάρη του έφτασε ακόμα και στο NBA, όπου υπάρχει ομάδα που... «αντέγραψε» ένα σύστημα που εφαρμόζει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στην ανοικτή προπόνηση της Παρασκευής στη Γιούτα Τζαζ, ο κόουτς Κουίν Σνάιντερ ανακοίνωσε στα μεγάφωνα τη... δημιουργία και την παρουσίαση ενός νέου συστήματος, το οποίο το έχει αντιγράψει από τον πρωταθλητή Ελλάδας!

Αυτό μάλιστα το λέει ο ίδιος!

Συγκεκριμένα δήλωσε : «Τώρα παίζουμε το σύστημα «Ολυμπιακός», το οποίο έκλεψα από μία ελληνική ομάδα με αυτό το όνομα και για χάρη συντομίας το αποκαλούμε “Όλυ”».

Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να βλέπουν κορυφαίες ομάδες, ακόμα και από το ΝΒΑ, να αντιγράφουν τα συστήματα που έχουν φέρει τον Θρύλο στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο από το 4:08 και μετά:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ