2015-10-19 13:00:18
Φωτογραφία για MVP ΤΗΣ 2ης ΑΓ. ΤΗΣ ACB Ο... ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ!
Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση στη νίκη της Λαμποράλ Κούτσα επί της Ομπραντόιρο ανέδειξε τον διεθνή σέντερ MVP της δεύτερης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος!

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στη νίκη της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα επί της Ομπραντόιρο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP της 2ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος!

Ο Μπουρούσης έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους (8/8 βολές, 3/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 13 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 23:20’’, συγκεντρώνοντας έτσι 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει μία σημαντική νίκη, μετά το δύσκολο ταξίδι στο Μιλάνο. Δεν είχαμε χρόνο για απογοήτευση και έτσι παίξαμε με ένταση κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, φτάνοντας σε μία σημαντική νίκη για τους φιλάθλους μας. Νιώθω άνεση και εμπιστοσύνη με τους συμπαίκτες μου, αλλά το σημαντικό ήταν πως πήραμε άλλη μία νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν», ήταν τα λόγια του Γιάννη Μπουρούση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ