2015-10-19 14:20:07
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ... ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΜΠΟΤΙΑ!
Μία απίστευτη παράδοση, που θέλει τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του κόντρα στην ΑΕΚ με γκολ... κεντρικού του αμυντικού διεύρυνε ο Αλμπέρτο Μποτία!

Ο Ισπανός στόπερ του Θρύλου, ο οποίος στο 28’ εκμεταλλεύθηκε συστημένη εκτέλεση κόρνερ του Τσόρι και με κεφαλιά – δυναμίτη έγραψε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε το δεύτερο φετινό του γκολ στη Super League.

Παράλληλα, ο 26χρονος αμυντικός των ερυθρόλευκων έγινε ο τρίτος κατά σειρά στόπερ που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό, μετά τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο και παράλληλα βρίσκει τον δρόμο προς τα ...«κιτρινόμαυρα» δίχτυα στο Καραϊσκάκη, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Η αρχή είχε γίνει τη σεζόν 2010-11 και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου 2011 όταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ στο 6’ είχε εκμεταλλευτεί την εκτέλεση φάουλ του Αριέλ Ιμπαγάσα και είχε γράψει το 2-0 για τον Ολυμπιακό σε εκείνο το χρονικό σημείο, δίνοντας την ώθηση για το εντυπωσιακό 6-0, που είχε συμπέσει χρονικά με την μαθηματική εξασφάλιση του 38ου πρωταθλήματος.


Ο διεθνής Σουηδός στόπερ συνέχισε το …βιολί του την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου του 2012 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα πετάχτηκε και με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο άνετο 2-0 επί της ΑΕΚ.

Ακολούθησε στις 10 Μαρτίου του 2013 ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 14ο λεπτό με κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ ξαναβρήκε στο ίδιο ματς τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0, που είχε χαρίσει στους ερυθρόλευκους την άνετη νίκη (3-0), που έμελλε να εξασφαλίσει την κατάκτηση του 40ού τίτλου στην ιστορία του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ