2015-10-19 15:25:19
Φωτογραφία για Ο λυσσαλέος πόλεμος κατά του Τζιτζικώστα και η νίκη του καλού
Απομένουν 34 ημέρες για την εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν διαπιστώσει μια κλιμακούμενη επίθεση προς το πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Τζιτζικώστας δεν παίζει το παιχνίδι τους και αυτό τους ενοχλεί. Ναι είναι αλήθεια! Δεν βγαίνει στα κανάλια. Δεν δίνει συνεντεύξεις στις εφημερίδες. Δεν βάζει ισχυρούς φίλους να τηλεφωνούν στους βουλευτές νυχθημερόν για να κερδίσει την εύνοιά τους. Όμως δεν κρύβεται. Δεν φοβάται να εκτεθεί. Οργώνει όλη τη χώρα. Γυρίζει από χωριό σε χωριό. Περπατάει ασυνόδευτος στις πλατείες. Μπαίνει μόνος του στα καφενεία και τα μαγαζιά. Μιλάει απευθείας με τους πολίτες. Κι εκείνοι τον αγκαλιάζουν.

Δουλειά του συστήματος είναι να προμοτάρει τους δικούς του. Δουλειά δική σου είναι να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις. Να αντιλαμβάνεσαι τα παιχνίδια όσων επιθυμούν να αλλάξουν τη σκέψη σου
. Οι ίδιες εταιρείες που έδιναν προβάδισμα στη ΝΔ προεκλογικά, σήμερα δίνουν προβάδισμα στον Μεϊμαράκη. Άνθρωποι με χρήμα και εξουσία έχουν εξαπολύσει μια λυσσαλέα επίθεση κατά του Τζιτζικώστα. Για ποιο λόγο αντιμετωπίζουν έτσι έναν νεαρό πολιτικό που δεν πείραξε ποτέ κανέναν; Γιατί απλά δεν είναι ομοτράπεζός τους. Γιατί η εκλογή του θα χαλάσει τα σχέδιά τους.

Προσέλαβαν τους πιο φημισμένους επικοινωνιολόγους για να τον αποδομήσουν. Ξεκίνησαν να «ξερνούν» δεξιά κι αριστερά ότι πιο διεστραμμένο κατεβάζει ο νους τους θέλοντας να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους. Βρώμικοι άνθρωποι με βρώμικες ιδέες. Έγραψαν ότι τον στηρίζουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, ότι τον χρηματοδοτεί ο βασιλιάς, ότι είναι ακροδεξιός, ότι είναι από τζάκι, ότι είναι πράκτορας των Αμερικανών, ότι θέλει να χτίσει τζαμί στη Θεσσαλονίκη. Έγραψαν πράγματα που δεν πίστευαν ούτε οι ίδιοι. Και θα γράψουν κι άλλα.

Εκείνος προχωρά αγέρωχος. Έχει απαγορεύσει στον εαυτό του και στους συνεργάτες του ακόμη και τις συζητήσεις για όσα πληρωμένα δημοσιεύονται στον τύπο και το διαδίκτυο. Σε μια από τις ομιλίες του στην επαρχία είπε ότι αν απαντήσει στις βρωμιές τους θα λερωθεί. Και είναι αλήθεια. Δεν μπορείς να συνδιαλέγεσαι με ανθρώπους δόλιους κα φθονερούς όταν ετοιμάζεσαι να τα αλλάξεις όλα. Το μόνο που κάνεις είναι να μιλάς με τους πολίτες. Κι ευτυχώς για την κοινωνία μας οι πολίτες έχουν ξυπνήσει. Οι εποχές άλλαξαν. Τα πληρωμένα δημοσιεύματα τους θυμώνουν. Οι στημένες δημοσκοπήσεις τους προκαλούν γέλιο.

Το αποτέλεσμα είχε κριθεί από την ημέρα που ο Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Στις 22 Νοεμβρίου ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Στις 22 Νοεμβρίου θα νικήσει το καλό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ