2015-10-19 19:55:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΑΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!
Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αγώνα που θα γίνει στην Κροατία, εξέφρασε ο Ζόραν Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είπε πως ελπίζει σε ένα... λάθος του αντιπάλου για να κερδίσει η ομάδα του, ενώ για το αν ξεχωρίζει μερικούς παίκτες, ανέφερε αρκετούς.

«Θα ήταν καλό να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, γιατί έτσι θα βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Να επισημάνω πως είναι πιο μεγάλη έκπληξη που κερδίσαμε εμείς την Άρσεναλ, παρά ο Ολυμπιακός», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ζόραν Μάμιτς, που συνέχισε, χρίζοντας φαβορί τον Θρύλο.

«Δίνουμε το τρίτο παιχνίδι μας στους ομίλους του Champions League απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Η νίκη μας θα είναι έκπληξη γιατί αυτοί είναι το φαβορί. Μπορούμε να έχουμε υπομονή, θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Περιμένω την ομάδα μου να αντεπεξέλθει στον τρόπο που θα παίξει και να κάνει το καλύτερο. Γνωρίζουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά θέλουμε να δείξουμε πολλά και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Συνεχίζοντας ο Μάμιτς, στάθηκε σε μερικούς παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχωρίζει. «Έχουν πολλή ποιότητα και ικανότητες, όπως ο Σεμπά, ο Πάρντο, ο Ντομίνγκεζ και ο Φορτούνης. Είναι δυνατοί στα άκρα, κάνουν επικίνδυνες φάσεις και καταστάσεις. Επαναλαμβάνω, είναι πολύ καλά οργανωμένοι, πειθαρχημένοι, δυνατοί, σπουδαία και σωστή ομάδα».

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε ποιον θα έβγαζε από τον Ολυμπιακό, αν του δινόταν προφανώς αυτή η ευκαιρία. «Τον Ντομίνγκεζ ή τον Φορτούνη. Για μένα ο Φορτούνης είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης. Επίσης, ο Ντουρμάζ είναι άριστος και είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα για την Ευρώπη».

Από εκεί και πέρα ο Μάμιτς αποκάλυψε πως ο Πίντο θα μπορέσει να παίξει, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας τι παιχνίδι περιμένει να δει. «Η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας επιτρέπει να βιαστούμε, αλλά θα παίξουμε επιθετικά όπως στο πρωτάθλημα. Φυσικά άλλο οι ευχές και άλλο τα θαύματα και ο αντίπαλος. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο γήπεδο. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θα παίξουμε. Όπως με την Άρσεναλ. Στο κέντρο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη "χημεία" μας, αλλά έως ότου γίνει αυτό, υπάρχει δρόμος. Για παράδειγμα, δεν ξέρουμε πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός και σίγουρα η κατάσταση θα καθορίσει τα πάντα».

Τέλος, ο Μάμιτς, ανέφερε. «Θα είναι καλό να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και φυσικά αν γίνει αυτό, θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω πως ήταν μεγαλύτερη έκπληξη που κερδίσαμε εμείς την Άρσεναλ, παρά ο Ολυμπιακός. Στην πραγματικότητα δεν είναι έκπληξη οι τρεις βαθμοί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, καθώς κάθε χρόνο κερδίζει μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Γιουβέντους, Ατλέτικο και Άρσεναλ. Η νίκη μας θα είναι έκπληξη, αλλά όχι απίθανη. Με λίγη τύχη, με μια τρικλοποδιά, ένα λάθος του αντιπάλου, ένα αδύναμο σημείο και όλα μπορούν να συμβούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ