2015-10-20 09:51:08
Φωτογραφία για Με «λουκέτο» κινδυνεύει η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Πρεβέζης
Η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι εξαιρετικά κρίσιμη Ήταν κρίσιμη εδώ και καιρό και τα κάθε είδους παιχνίδια, μόνο επικίνδυνα μπορούν να αποβούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Κι αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα μοιάζει με παιχνίδι. Από διάφορες πηγές και για διαφορετικούς λόγους... Ένα παιχνίδι σε βάρος της δημόσιας υγείας και των κατοίκων του Νομού Πρέβεζας.

Η κατάσταση στην Καρδιολογική, που μία κλείνει, μία ανοίγει και μετά ξανακλείνει, για να ξανανοίξει… μπορεί να αποδειχθεί η κορυφή του παγόβουνου.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το Νοσοκομείο, την τελευταία τριετία μένει ανοιχτό με νύχια και με δόντια.

Διατηρείται ανοιχτό με «ενέσεις» που γίνονται κατά διαστήματα και όχι με λύσεις ουσιαστικές και μακρόπνοες...

Η πραγματικότητα είναι θλιβερή. Δυστυχώς μέχρι τώρα η αρμόδια, 6η ΥΠΕ, παρακολουθεί τα γεγονότα από την Πάτρα, αδύναμη ή αδιάφορη να παρέμβει. Ή παρεμβαίνει κατά το δοκούν και μόνο αν πρόκειται να κάνει μικροεξυπηρετήσεις ή πολιτικά ρουσφέτια.


Οι τοπικοί βουλευτές, χαμένοι μεταξύ Πρέβεζας και Αθήνας, μεταξύ μνημονίου κι αντιμνημονίου, μεταξύ κοινωνικών δικτύων και κοινωνικών εκδηλώσεων, που χρόνος να ασχοληθούν με τα σοβαρά κι επείγοντα του τόπου...

Η τοπική αυτοδιοίκηση, γνώστης της κατάστασης, έχει εξαντλήσει προ πολλού τα περιθώρια παρέμβασης...

Η κατάσταση τραγική.

Κι έρχεται να συμπληρωθεί από μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας- παρωδία, η οποία αποφασίζεται από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου εκ του προχείρου, ανακοινώνεται επιλεκτικά μετά το μεσημέρι, μέσω fb και πραγματοποιείται το απόγευμα τρεις ώρες αργότερα, για να ξαναγίνει αύριο και ίσως μεθαύριο, όπως ανακοινώθηκε. Με τις λιγοστές έως ανύπαρκτες συμμετοχές – φωνές διαμαρτυρίας, λόγω ανικανότητας σωστής οργάνωσης και ενημέρωσης.

Με τους ίδιους και τους ίδιους κάθε φορά. Με φανερή την απουσία της κοινωνίας και της μεγαλύτερης μερίδας του απλού λαού. Και γιατί αυτό;

Για την τιμή των όπλων;

Ούτε καν...

Για την χαμένη τιμή του συνδικαλισμού!

Όταν θα έπρεπε να είναι στο πόδι ολόκληρη η Πρέβεζα, κάποιοι βολεύονται με τους λίγους...

Γιατί το πρόβλημα δεν ανέκυψε ούτε χθες, ούτε προχθές… Και φαίνεται πως οι συνδικαλιστές και οι συνδικαλιζόμενοι –μερικοί όψιμα- υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τα δικά τους κεκτημένα και βλέποντας ότι οι εποχές των παχέων αγελάδων παρήλθαν, αποφάσισαν τον δικό τους… ξεσηκωμό!

Κρίμα!

Είναι αργά για δάκρυα Κρίμα γιατί έτσι καταλαβαίνει ο καθένας ότι το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το σήμερα Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ