2015-10-20 11:20:14
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με ακλόνητη την πίστη για νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League, οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σήμερα στις 16:00.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους φετινό «διπλό» στη διοργάνωση του Youth League, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να διατηρηθούν στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου και παράλληλα θα θέσει τις βάσεις για την υπόθεση – πρόκριση.

Ο Βασίλης Βούζας δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Λάτσι, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της επαγγελματικής ομάδας.

Άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην κροατική ομάδα, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνουν το απόλυτο... αφεντικό για την εκπλήρωση του αντικειμενικού τους στόχου.

Ο Θρύλος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια και σε επίπεδο ακαδημιών ότι έχει αποκτήσει ευρωπαϊκή ταυτότητα και είναι στο χέρι του να τα καταφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ