2015-10-20 14:59:21
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Κάθε μέρα παραμονής του κ. Τσίπρα στην εξουσία είναι ζημιά
«Κάθε μέρα παραμονής του κ. Τσίπρα στην εξουσία είναι ζημιά για την πατρίδα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έκλεψε με ψεύδη το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων και πως: «Πληρώνουμε το λογαριασμό του εννιαμήνου, πληρώνουμε την αποτυχία του κ. Τσίπρα».  Όπως επισήμανε, εάν εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ «μην περιμένετε κανενός είδους συναίνεση δωρεάν με τον κ. Τσίπρα. Δεν του έχω εμπιστοσύνη και συναίνεση χωρίς σκληρούς πολιτικούς όρους δεν θα του έδινα ποτέ».

«Ναι είμαι δεξιός. Το ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι πρέπει να το λέμε με ντροπή; Πρέπει να το λέμε χαμηλοφώνως; Δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά; Είμαστε πατριώτες πρέπει να δώσουμε εξετάσεις στην Αριστερά;» υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Η Νέα Δημοκρατία από αυτή την εκστρατεία θα βγει πολύ πιο ενωμένη και ισχυρή (…) και να πολεμήσουμε αυτή την κυβέρνηση. Και να πούμε ένα πράγμα όχι δεν είμαστε το ίδιο με το ΣΥΡΙΖΑ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ