2015-10-20 17:13:08
Φωτογραφία για Εγκληματικό περιστατικό στο λιμάνι της Κορίνθου
Την Κυριακή, ανύποπτοι περαστικοί που έκαναν την βόλτα τους στο λιμάνι της Κορίνθου έγιναν μάρτυρες μιας πραγματικά εγκληματικής επίθεσης σε βάρος ενός πατέρα και του ανηλικου παιδιού του.

Ένας «σκαφάτος», αφού πρώτα μπήκε με το αυτοκίνητο του στην προβλήτα του λιμανιού, διαπληκτίστηκε φραστικά με μια παρέα που του έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά του και μετά επιτέθηκε από πίσω στον πατέρα και το παιδί, τους πέταξε στην θάλασσα και εξακολουθούσε να τους βρίζει, ενώ αυτοί φώναζαν ότι δεν ξέρουν να κολυμπούν, κάτι που αποδείχτηκε αλήθεια, αφού και πατέρας και παιδί βυθίστηκαν δύο φορές κάτω από την επιφάνεια του νερού, πριν τρέξουν οι περαστικοί που ευτυχώς βρέθηκαν εκεί και τους βγάλουν από το νερό.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τους αυτόπτες μάρτυρες που εμβρόντητοι παρακολούθησαν τα «κατορθώματα» του σκαφάτου, ο συγκεκριμένος, εξακολουθούσε και έβριζε τον πατέρα που προσπαθούσε με αγωνία να κρατηθεί στην επιφάνεια για να σώσει το παιδί του και είπε στους ανθρώπους που έτρεξαν να βοηθήσουν «Άστε τον μέσα να καταλάβει», ενώ η συνοδός του σκαφάτου παρακολουθούσε απαθής. Όταν ο σκαφάτος άκουσε ότι κλήθηκε το λιμενικό, μπήκε στο σκάφος του και έφυγε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Μάλιστα έβρισε χυδαία τους μάρτυρες που του φώναζαν να περιμένει το λιμενικό.


Αιτία της εγκληματικής επίθεσης ήταν οι παρατηρήσεις στον σκαφάτο ότι δεν μπορεί να μπαίνει με το ΙΧ όχημα του στην προβλήτα.

Επαγγελματίες ψαράδες που επίσης ήσαν αυτόπτες μάρτυρες, μας είπαν ότι ο εν λόγω σκαφάτος, δημιουργεί συνεχώς τέτοια προβλήματα και επισόδεια με ψαράδες και άλλους ιδιοκτήτες σκαφών και μάλιστα έχει διαπληκτιστεί άγρια ακόμα και με λιμενικούς.

Επισημάνθηκε ακόμα ότι το πρόβλημα στο λιμάνι με τα αυτοκίνητα στο λιμάνι, δημιουργείται από την άρνηση του δημτικού λιμενικού ταμείου Κορίνθου να τοποθετήσει πινακίδες που θα απαγορεύουν την είσοδο ΙΧ αυτοκίνητων στο χώρο του λιμένα και του αλιευτικού καταφυγίου και η μπάρα που παραμένει ξεκλείδωτη, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπαίνει και να βγαίνει στις προβλήτες και το λιμάνι.

Εδώ, μπαίνει ένα σημαντικό θέμα, αν αληθεύουν όσα αναφέρθηκαν για την συμπεριφορά του σκαφάτου: Δεν μπορεί να μένει ατιμώρητος ένας άνθρωπος που βιαιοπραγεί και ασχημονεί επί μακρόν ακόμα και σε βάρος των οργάνων της τάξεως.

Έχει κάποιες πλάτες, κάποιες διασυνδέσεις; Γιατί από το ρεπορτάζ υπήρξαν πληροφοριες που, αφού τις διασταυρώσουμε, θα τις αναφέρουμε ώστε κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ