2015-10-20 17:39:06
Φωτογραφία για Τολμάτε; Όποιος φάει αυτό το burrito, κερδίζει το 10% ενός εστιατορίου
Ένα burrito και μία μαργαρίτα είναι τα μοναδικά εμπόδια για όσους θέλουν να αποκτήσουν μέρος της ιδιοκτησίας ενός μεξικάνικου εστιατορίου στη Νέα Υόρκη Σήμερα, το Don Chingon, ένα μεξικάνικο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή του Park Slope, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ξεκινά έναν μεγάλο διαγωνισμό – πρόκληση: όποιος πελάτης καταφέρει να φάει ένα μπουρίτο και να πιει μία μαργαρίτα, θα γίνει ο περήφανος ιδιοκτήτης του 10% του εστιατορίου.

Δεν πρόκειται, φυσικά, για ένα απλό μπουρίτο ή για μία απλή μαργαρίτα. Το μπουρίτο του διαγωνισμού ζυγίζει περισσότερο από 13,5 κιλά (30lbs), ενώ το συνοδευτικό ποτό είναι φτιαγμένο με... καυτερή πιπεριά.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρώσουν 150 δολάρια για να συμμετάσχουν, και είναι απαραίτητο να τελειώσουν το γιγαντιαίο γεύμα τους μέσα σε μία ώρα, χωρίς να επιτρέπονται διαλείμματα για τουαλέτα. Επιπρόσθετα, κάθε συμμετέχοντας αποκλείεται σε περίπτωση που "εκκενώσει σωματικά υγρά οποιουδήποτε είδους".


Το μπουρίτο - τέρας, το οποίο η NY Daily News έχει γράψει ότι μοιάζει με μεγάλο μωρό, έχει και δική του... ιστορία

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του μεξικάνικου εστιατορίου, οι οποίοι ονομάζουν τον διαγωνισμό τους "The Gran Chingon Challenge", το τεράστιο μπουρίτο περιέχει, περίπου, 25 χιλιάδες θερμίδες και στο εσωτερικό του "στριμώχνονται" τα εξής: μπριζόλα (steak), κοτόπουλο, χοιρινό, ρύζι, τυρί, φασόλια, λουκάνικο και σάλσα.

Η μαργαρίτα με την καυτερή πιπεριά (ghost pepper) προτείνεται από τους ιδιοκτήτες να καταναλωθεί στο τέλος, ως "κερασάκι στην τούρτα". Φυσικά, το κατά πόσο θα φτάσει ο οποιοσδήποτε στο τέλος αυτής της πρόκλησης παραμένει αμφίβολο, καθώς ακόμα και οι κορυφαίοι στον κόσμο στη διαγωνιστική κατανάλωση φαγητού δηλώνουν ότι είναι αδύνατο.

Όπως και να 'χει, η κίνηση του Don Chingon αποδεικνύεται φοβερό τρικ δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, καθώς έχει κινήσει το ενδιαφέρον μερικών από τα μεγαλύτερα μέσα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ορισμένοι συντάκτες δεν δίστασαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, με τα αποτελέσματα, πάντως, να είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικά.

Να σημειωθεί ότι το εστιατόριο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε συνέπεια, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ