2015-10-20 20:25:51
Φωτογραφία για Πως να εγκαταστήσετε το Kodi στο ios 9 για να βλέπετε τα πάντα από ταινίες και άλλα.
Το Kodi είναι ο δημοφιλές media player για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και ήχου που μπορεί να είναι στον υπολογιστή, στο οπτικό δίσκο, σε απευθείας σύνδεση, ή σε οποιοδήποτε PC.  . Μέχρι τον Αύγουστο του περασμένου έτους, το Kondi ήταν γνωστό ως XBMC. Τελευταία δημιουργήθηκε και ως ένα media center για την πρώτη γενιά κονσολών παιχνιδιών Xbox,  καθώς και για το iPhone, iPad και Apple TV.

Βασικό χαρακτηριστικό του Κονδι είναι ότι μπορεί να γίνει υποστήριξη κωδικοποίησης / αποκωδικοποίησης με την κλιμάκωση της εικόνας για να χωρέσει στην οθόνη. Αυτό το στοιχείο είναι τόσο ευέλικτο που επιτρέπει να μεταδοθεί ασυμπίεστο βίντεο στο iPhone ή το iPad σε ανάλυση 1080p με σχεδόν καμία απώλεια.

Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για το iPhone και iPad, ακολουθήστε τις οδηγίες για εγκατάσταση στο iOS  με το Kodi 9.

Βήμα 1:Βεβαιωθείτε πως έχετε jailbreak στην συσκευή σας με το νέο εργαλείο Pangu.


Βήμα 2:Προσθέστε την πηγή στον Cydia http://mirrors.kodi.tv/apt/ios/ και ενημερώστε τις πηγές σας.

Βήμα 3:Στην πηγή του Kodi που προσθέσατε κάντε εγκατάσταση το Kodi v15.2.

Βήμα 4: Αν δεν βλέπετε το εικονίδιο της εφαρμογής στην οθόνη κάντε respring την συσκευή σας και θα εμφανιστεί όπου πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Να σημειώσω πως αν έχετε ένα παλιότερο αντίγραφο του ios στην συσκευή σας που είχατε παλιά το  Kodi η το Xbmc θα βρείτε ακόμη και τις πηγές που είχατε τότε η αλλιώς προσθέστε εσείς όποιες θέλετε που μπορείτε να αναζητήσετε και στο blog από παλιότερες αναρτήσεις για το θέμα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ