2015-10-20 20:48:10
Φωτογραφία για Ήρθε το TestoBoost, το νέο ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής για τους άντρες και τα αλλάζει ΟΛΑ!
To TestoBoost είναι το νέο ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής για τους άντρες που βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης.

Πρόκειται για ένα best-selling προϊόν με πάνω από 2 εκατ. πωλήσεις από το 2014 ως τώρα. Το TestoBoost αυξάνει όχι μόνο την μυϊκή μάζα και την δύναμη αλλά και τη σεξουαλική επιθυμία και τη γονιμότητα.

Το Testoboost συνδυάζει σπουδαίες βιταμίνες και μέταλλα μαζί μ’ένα ισχυρό εκχύλισμα βοτάνων, το οποίο έχει αποδεδειγμένα θετική επίδραση στα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό.

Οι έρευνες δείχνουν ότι το εκχύλισμα από τους σπόρους τριγωνέλλας , το οποίο αποτελεί και βασικό συστατικό του Testoboost, αυξάνει φυσικά τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Το πιο υψηλό επίπεδο τεστοστερόνης οδηγεί σε αυξημένη σύνθεση πρωτεΐνης .

 Επιπλέον, η τεστοστερόνη επιταχύνει την σύνθεση κρεατίνης και φωσφοκρεατίνης. Αυτή η σπουδαία ορμόνη βοηθάει επίσης και στην αύξηση των αποθεμάτων γλυκογόνου και του όγκου αίματος. Αυτή είναι υπεύθυνη και για την αναβολική διαδικασία, καθώς συντελεί στην κατακράτηση του αζώτου που βελτιώνει την κατάσταση των μυών.

Μπορούμε να πούμε περιληπτικά ότι η τεστοστερόνη αποτελεί μία φυσική ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ανδρισμού.

Δείτε εδώ όλα τα πλεονεκτήματά του  και επωφεληθείτε από την τιμή προσφοράς που ισχύει για λίγες μόνο ημέρες!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ