2015-10-21 00:37:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!
Ο Ολυμπιακός νίκησε και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός έδρας και η πρόκριση από τους ομίλους... είναι πλέον στα πόδια του!

Το τέλος της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League βρίσκει τον Θρύλο σε θέση... πρόκρισης! Οι ερυθρόλευκοι με τα δύο σπουδαία διπλά σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ είναι σε θέση ισχύος!

Μια ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, αποτελεί το ρεαλιστικότερο σενάριο, αλλά συνυπολογίζοντας το εκπληκτικό πρόσωπο του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση και το ότι κατά πάσα πιθανότητα οι Βαυαροί θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι την προτελευταία αγωνιστική, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα!

Με νίκη απέναντι στην Ντιναμό και ισοπαλία με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Σίλβα φτάνει τους 10 βαθμούς και... κλειδώνει πρόκριση. Κι αυτό γιατί το μάξιμουμ των βαθμών που μπορούν να συγκεντρώσουν οι «Κανονιέρηδες» σε αυτό το σενάριο είναι 10, αλλά ο Ολυμπιακός θα τους «έχει» στην ισοβαθμία, εφόσον κέρδισε μέσα στο Emirates.


Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός χάσει από την Άρσεναλ και νικήσει την Ντιναμό, θα μείνει στους εννιά βαθμούς. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα παίξει ρόλο το σκορ της ήττας. Αν το σκορ έρθει 1-2 ή 0-1, οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Φυσικά, αυτό το δεδομένο αλλάζει σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι κάνουν διπλό στο Μόναχο την επόμενη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα βολεύει τους ερυθρόλευκους, καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα θέλει μόνο νίκη.

Ουσιαστικά λοιπόν, ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αρκεί την επόμενη αγωνιστική να πάρει την εντός έδρας νίκη στο ματς-κλειδί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια... να μπει στην τελική ευθεία μεταφέροντας το άγχος στους συνδιεκδικητές του!

4η αγωνιστική: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μπάγερν - Αρσεναλ

5η αγωνιστική: Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός

Αρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

6η αγωνιστική: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 6 8-2

2. Ολυμπιακός 6 4-5

3. Ντιναμό Ζ. 3 2-7

4. Άρσεναλ 3 5-5
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κουρεύτηκε η Demy! [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κουρεύτηκε η Demy! [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ