2015-10-21 16:34:07
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΣΕ... ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ!
Συνέχεια στη... διαμάχη που ξεκίνησε τη Δευτέρα δίνει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Είχαν νεύρα γιατί έχασαν δεύτερη φορά. Δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να χρησιμοποιεί ό,τι έγινε για να αποφύγει ερωτήσεις», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

* Τώρα ποιος του δίνει το δικαίωμα να επιτρέπει ή να μην επιτρέπει στον Σφαιρόπουλο ή σε οποιονδήποτε αντίπαλο προπονητή και συνάδελφό του να κάνει εκείνο που ο ίδιος θεωρεί σωστό, είναι... άλλου παπά ευαγγέλιο! Μάλλον δίνουν ειδικά μαθήματα συμπεριφοράς οι "πράσινοι" πριν συνεργαστούν με οποιονδήποτε! Κράτα και καμία... μαγκιά για το ΣΕΦ, Σέρβε, για την ώρα... χαλάρωσε. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους Έτσι λοιπόν η κόντρα που άρχισε τη Δευτέρα μετά το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς συνεχίζεται και παίρνει διαστάσεις. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλησε να... υποβαθμίσει ό,τι έγινε και κατηγόρησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για προσπάθεια να στρέψει τα φώτα από τα αίτια της ήττας της ομάδας του σε ό,τι έγινε ανάμεσα στους δύο.


** Ίσως κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια... Θα δείξει η πορεία.

«Δεν έγινε τίποτα άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω τα νεύρα τους, γιατί έχασαν για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες από μας, αλλά δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να στρέφει την προσοχή σε ό,τι έγινε μεταξύ του Τόμιτς και εμού. Πρόκειται για ξεκάθαρο προσανατολισμό, γιατί είναι πιο εύκολο να αποφεύγεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις για την ήττα της ομάδας σου και δίνεις προτεραιότητα σε μια διαφωνία που είχα εγώ με τον Τόμιτς», τόνισε ο Τζόρτζεβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ