2015-10-21 17:28:32
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσης της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, όπου δεσπόζει ο αγώνας Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Λαμποράλ – Ολυμπιακός (https://youtu.be/ULRJfFrmh2U) και άλλα 10 παιχνίδια από την 2η αγωνιστική της Euroleague Basketball (https://youtu.be/0af-O5tj2D0), καθώς και τον αγώνα Ζενίτ – ΠΑΟΚ (https://youtu.be/DbwTcTVOjDY) για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 20:00 με τον αγώνα Ζενίτ - ΠΑΟΚ που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr
. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, με πέντε αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball. Στις 20:00 θα αναμετρηθούν Αναντόλου Εφές – Αρμάνι Μιλάνο με μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:05 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το παιχνίδι Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, ενώ στις 23:00 το Novasports 3 θα δείξει την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 00:45 σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί από το Novasports 3 το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Λιμόζ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, όπου δεσπόζει ο αγώνας Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Επίσης, θα προβληθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν και τους αγώνες Ζαλγκίρις Κάουνας – Λοκομοτίβ Κούμπαν στις 19:45 από το Novasports 7 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, Σάσαρι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 21:45 από το Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και Μπαρτσελόνα – Ζιελόνα Γκόρα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί στις 00:00 από το Novasports 3 ο αγώνας Στρασβούργο – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την ίδια ώρα από το Novasports 4 το παιχνίδι Μπάμπεργκ – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Χίμκι, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, και την Παρασκευή

23 Οκτωβρίου θα προβληθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ