2015-10-22 00:23:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ... ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΙΛΒΑ
Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα στρέφει αυτόματα την προσοχή των ερυθρόλευκων στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει ξανά rotation.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γυρίζει με την ομάδα στο Ρέντη έχοντας δει στο Μάξιμιρ από τους παίκτες του να κάνουν σε μεγάλο βαθμό όσα τους ζήτησε και από χθες δεν μπορεί παρά να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει και πάλι παίκτες στο... απουσιολόγιό του. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο λογικά θα είναι ιατρικά έτοιμος για το ματς με τον Ατρομήτο καθώς είχε απλά κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική του και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό έχει ο Νταβίντ Φουστέρ στη δεξιά του γάμπα. Γενικά ο Ισπανός μέσος έχει ταλαιπωρηθεί για τα καλά φέτος από τραυματισμούς και αναμένεται να μείνει εκτός για δέκα ημέρες.

Ατομικά συνεχίζουν να κινούνται οι Μανιάτης (έτοιμος από Νοέμβριο και μετά) και Μπουχαλάκης ενώ συντηρητικά προπονείται ο Ντουρμάζ, ο οποίος κάνοντας υπερπροσπάθεια στο ματς με την ΑΕΚ, καταπόνησε τον οργανισμό του, τονώνοντας το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Σουηδός πάντως δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.


Ελαφρές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Αυλωνίτης (κόπωση από τις προπονήσεις) και έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά και αυτός δεν έχει κάτι σοβαρό.

O Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να ετοιμάσει ανάλογα την ομάδα του για το ματς με τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής, αφού δεν έχει και πολύ χρόνο στην διάθεσή του.

Την Τετάρτη θα υπάρχει αποθεραπεία για τους βασικούς και όσους αγωνίστηκαν στο Ζάγκρεμπ (αν και ήταν πιθανό να δοθεί ρεπό). Άρα ουσιαστικά ο Σίλβα έχει τρεις προπονήσεις: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Συν την βιντεοθεραπεία και την ανάλυση των Περιστεριωτών που στην έδρα τους μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως ετοιμάζει αλλαγές για την αναμέτρηση στο Περιστέρι. Από δύο έως τέσσερις τον αριθμό. Ένας εκ των υποψηφίων για το αρχικό σχήμα είναι ο Φινμπόγκασον ενώ εφόσον ο Καμπιάσο είναι στο 100% δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κόντρα στον Ατρόμητο, αφού και ο Μιλιβόγεβιτς χρειάζεται ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα ματς με Ολυμπιακό και εθνική. Υποψήφιοι για την βασική 11άδα είναι και οι Ντα Κόστα και Ερνάνι. Όλα βέβαια θα φανούν στις δοκιμές του Μάρκο Σίλβα πριν το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Και φυσικά και σε συνάρτηση με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά που ακολουθεί στις 28/10 στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ