2015-10-22 13:02:17
Φωτογραφία για «ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΕ»
O θρύλος του Νιγηριανού ποδοσφαίρου, Ντάνιελ Αμοκάτσι, εκθειάζει μιλώντας στο "gazzetta.gr" τον Μπράουν Ιντέγε επισημαίνοντας πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού... δεν έχουν δει ακόμη τίποτα!

Αναλυτικά Ο Μπράουν Ιντέγε κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μεστές εμφανίσεις και τα καθοριστικά γκολ που σημειώνει.

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε 6 εκατ. ευρώ για τον Νιγηγριανό με τον τελευταίο να... αποζημιώνει τους νταμπλούχους Ελλάδας αλλά και τον Μάρκο Σίλβα κάνοντας τη διαφορά με το παιχνίδι του στην εμπροσθοφυλακή.

Ο πρώην παίκτης της Γουέστ Μπρομ άνοιξε λογαριασμό στην Τούμπα σκοράροντας το πρώτο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ απέναντι στην ΑΕΚ σημείωσε το 2-0.

Το καλό... τρίτωσε για τον Ιντέγε στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου σημείωσε το «χρυσό» γκολ των ερυθρόλευκων στο 79΄.

Τα κατορθώματα του ερυθρόλευκου φορ έφτασαν μέχρι τη Νιγηρία. Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό τεχνικό των «Σούπερ Αετών» και άλλοτε πρωταγωνιστή της «χρυσής γενιάς» του ποδοσφαίρου της χώρας, Ντάνιελ Αμοκάτσι, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον συμπατριώτη του.


«Πάντα πίστευα στον Ιντέγε, τον θεωρώ πολυ καλό ποδοσφαιριστή και πιστεύω σύντομα θα βοηθήσει και την Εθνική Νιγηρίας με τις ικανότητες του.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή επιλογή κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο με τα γκολ που πετυχαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Ο άλλοτε σταρ της Έβερτον κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί επιτομή του ομαδικού πνεύματος.

«Ο Ιντέγε κοιτάζει πρωτίστως το συμφέρον της ομάδας που αγωνίζεται. Ποτέ δεν κοιτάζει τα ατομικά στατιστικά του. Διαθέτει ταχύτητα αλλά και το ένστικτο του σκόρερ. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως δεν τα παρατάει ποτέ.

Δεν θεωρεί χαμένη καμιά μπαλιά. Είναι πολύ δυνατός και μπορεί να προβληματίσει οποιαδήποτε άμυνα. Είναι στο χέρι του να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Ο Ντάνιελ Αμοκάτσι θεωρεί πως το Champions League αποτελεί το κατάλληλο περιβάλλον για να δείξει ο Μπράουν Ιντέγε το σπουδαίο ταλέντο του.

«Σίγουρα, τον βλέπουν και τον μαθαίνουν περισσότεροι. Είναι παίκτης αυτού του επιπέδου. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και απαιτούνται πολλά πράγματα από έναν επιθετικό.

Νομίζω τα καταφέρνει αρκετά καλά. Θεωρώ πως έχετε να δείτε πολλά από τον Ιντέγε στο μέλλον. Θα σας εκπλήξει».

Ο Αμοκάτσι, ο οποίος πήρε μέρος σε δύο Μουντιάλ με τη Νιγηρία (1994, 1998) εκτιμά πως ο Ιντέγε μπορεί στο μέλλον να επιστρέψει στην Premier League.

«Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι στην Premier League, παρόλα αυτά δεν τα πήγε άσχημα. Νομίζω πως με τις εμφανίσεις που θα συνεχίσει να πραγματοποιεί θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει εάν φυσικά το θελήσει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι σταθερότητα και αυτοσυγκέντρωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ