2015-10-22 20:47:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο ΣΕΦ βρέθηκε ξανά ο Ντέιβιντ Ρίβερς και... θυμήθηκε τις παλιές, μεγάλες στιγμές. Μάλιστα, ο «ποταμός» παρακολούθησε την προπόνηση των ερυθρόλευκωμν, είχε πολλά τετ α τετ, με κάθε έναν ξεχωριστά, ενώ μίλησε και στους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Μαζί μας είναι ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ένας πολύ καλός φίλος και ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Τώρα είναι εδώ για να παρακολουθήσει την προπόνηση και να σας μιλήσει», ήταν τα λόγια του Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος τον προλόγισε στον χώρο του κέντρου.

Στη συνέχεια ο Ρίβερς, είπε στους παίκτες : «Καλησπέρα σας, κύριοι. Είχα την ευχαρίστηση, όπως είπε ο Μίλαν, να βοηθήσω να κρεμαστούν κάποια από αυτά (δείχνοντάς τα στην οροφή) τα λάβαρα. Σας παρακολούθησα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και λάτρεψα τα πρώτα 10 λεπτά. Είναι δύσκολο αυτό που προσπαθείτε να κάνετε. Η πρόκληση που είναι μπροστά σας έχετε έξι νέους παίκτες. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να δουλέψετε τρεις φορές πιο σκληρά για να βρεθείτε μαζί.


Μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν πήραμε τη νίκη αλλά είδα ότι είστε μαζί. Πιστεύω ότι μπορείτε να βρεθείτε μαζί και να έχετε σπουδαία επιτυχία. Αλλά θα πρέπει να δουλέψετε τρεις φορές πιο σκληρά για να γίνετε ένα. Να αισθάνεστε καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Έχετε μεγάλη παράδοση και υψηλές προσδοκίες. Εύχομαι να μπορούσα να ήμουν τώρα στη θέση σας. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία ένας θησαυρός. Πιστέψτε με.

Ο χρόνος περνάει πολύ-πολύ γρήγορα. Κάντε τις απαραίτητες θυσίες για να βρεθείτε μαζί. Κάθε μέρα. Δουλέψτε πιο σκληρά. Σας εύχομαι υγεία. Ευχαριστώ κόουτς γι αυτή την ευκαιρία», είπε.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: «Ήταν τιμή μας η παρουσία σου εδώ και σου ευχόμαστε όλοι μας τα καλύτερα».

Μάλιστα, ακολούθως φώναξε «Ολυμπιακός», στο κέντρο του γηπέδου ύστερα από 15 χρόνια. Ανατριχίλα Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ