2015-10-23 11:55:19
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «2Χ2» ΚΑΙ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ O ΘΡΥΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Νίκη στη Βιτόρια επί της Λαμποράλ Κούτσα προκειμένου να αφήσει πίσω του την κακή παράδοση εκεί, τους αντιπάλους του στον β’ όμιλο της Euroleague, αλλά και τις ήττες από τον Παναθηναϊκό θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Αποφασισμένος για ένα νέο... ξεκίνημα είναι ο Θρύλος. Οι ήττες και η κακή εικόνα στα παιχνίδια με τους "πράσινους" προβλημάτισαν, αλλά η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας παραμένει και ήρθε η ώρα να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ. Ο αποψινός αγώνας (21:30, Novasports 2) με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια προσφέρεται για... επανεκκίνηση, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Από την άλλη βέβαια, όπου νά'ναι μπαίνει ο... Νοέμβρης, άρα τελειώνει και η δικαιολογία της "νέας" ομάδας. Άλλωστε, στην Ευρωλίγκα όλες... νέες ομάδες είναι που έχουν αλλάξει το ρόστερ τους πολλές απ'αυτές σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από τον Ολυμπιακό.

Επίσης, είναι ένας αγώνας που κάποιοι παίκτες πρέπει ν'αρχίσουν να δείχνουν αν μπορούν ή δεν μπορούν... Γιατί μέχρι τώρα έχουν δείξει μόνο το δεύτερο.


Οι ανανεωμένοι Βάσκοι λοιπόν άρχισαν με ήττα στο Μιλάνο, αλλά μετρούν 2/2 στην ACB και στην έδρα τους είναι πάντα δυνατοί. Οι ερυθρόλευκοι το γνωρίζουν καλά αυτό, αφού στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» αντιμετωπίζουν παραδοσιακά δυσκολίες. Παρά την απουσία των τραυματιών Σενγκέλια και Μπέρτανς, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει λύσεις, καθώς ενισχύθηκε με τους Μπουρούση και Μπλάζιτς, ενώ διατήρησε στις τάξεις της και τους Τζέιμς και Άνταμς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τον Οθέλο Χάντερ, που είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά του λείπουν προπονήσεις και θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ αν θα πάρει τη θέση του Τσαϊρέλη, με πιθανότερο σενάριο να μπει στη δωδεκάδα ο Αμερικανός σέντερ που ταλαιπωρήθηκε για ένα μήνα από θλάση στους κοιλιακούς.

Ο έλεγχος του ρυθμού απέναντι σε μια ομάδα που... αρέσκεται να τρέχει είναι «κλειδί», ενώ οι πρωταθλητές θέλουν να εκμεταλλευτούν το δεδομένα μεγαλύτερο βάθος που έχουν στο ρόστερ τους.

Επιθυμία όλων στο Λιμάνι είναι να έρχονται οι νίκες, οι οποίες όχι μόνο θα «φτιάξουν» τη ψυχολογία της ομάδας, αλλά και θα βοηθήσουν στο «χτίσιμο» και στη βελτίωση των ερυθρόλευκων, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ιταλός Τολγκά Σαχίν και ο Σέρβος Μίλια Βοΐνοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ