2015-10-23 17:04:24
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του την περασμένη αγωνιστική.

Με 9,500 τιμωρήθηκαν οι ερυθρόλευκοι για όσα έκαναν οι οπαδοί του στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 3592/15/1899997 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/4-λστ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ


Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 5η αγωνιστική

Α) Λεβαδειακός (Κ17), Αθ.Σωτηρόπουλο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Αθ. Σωτηρόπουλου: επιβάλλει στην ομάδα Λεβαδειακός Κ-17 την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Σωτηρόπουλο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ