2015-10-23 18:05:05
Φωτογραφία για ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ... ΚΛΩΤΣΙΕΣ!
Η πορεία του Ολυμπιακού φέτος τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά πολύ περισσότερο στο Champions League έχει κάνει τα πράσινα παπαγαλάκια που είναι... ακροβολισμένα στα κάθε λογής media να κάνον ότι μπορούν για να υποβαθμίσουν την πορεία του ερυθρόλευκου τρένου και να μας παρουσιάσουν υπερομάδα κυρίως τον μπασκετικό Παναθηναϊκό (λέμε κυρίως γιατί σιγά σιγά θα μας κάνουν και τον ποδοσφαιρικό με αυτά που διαβάζουμε).

Είναι αυτοί που ξέχασαν την σφαλιάρα από την... Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και το χάλι που παρουσίασε η ομάδα τους και αφιερώνουν θριαμβευτικούς τίτλους για τον... μπαρουτοκαπνισμένο Γκιστ, αλλά κυρίως για τον προπονητή που... βούλιαξε την Εθνική Σερβίας στο πρόσφατο Eurobasket!

Φυσικά το δικαίωμα το δώσαμε εμείς με τις δύο ήττες σε διάστημα 11 ημερών, αλλά για χαλαρώστε λίγο ρε... λεβέντες! Δύο παιχνίδια απέναντι στον ανέτοιμο (ΚΑΚΩΣ) Ολυμπιακό πήρατε με διαφορά συνολική... 5 διπόντων! Φάπα στο Κουμπάν από την ομάδα του Μπαρτζώκα στα... πολύ εύκολα, τι και αν προηγηθήκατε με διψήφια διαφορά πόντων! Νική με την πρωτάρα στην Ευρωλίγκα Καρσίγιακα με κάτι παραπάνω από... 10 πόντους! Μεγάλα επιτεύγματα σαφώς... Όπως αυτό της... Ελληνοποίησης που είχε δηλώσει ότι πάση θυσία θα κάνει ο... επώνυμος φίλαθλος.


Δώστε παπαγαλάκια σανό στα πρόβατα μπας και ξεπεράσουν τον πόνο που τους έχει προκαλέσει φέτος ο Θρύλος με τις εμφανίσεις του στο Champions League και για το γεγονός ότι πάλι θα μείνουν άτιτλοι! Εδώ Ελληνικά ΜΜΕ και μιλούσαν για οφσάιντ στο γκολ του Ιντέγε στο Ζάγκρεμπ... Η αλήθεια είναι ότι το ένα του... πόδι ήταν λίγο πιο μπροστά, για να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Λοιπόν παπαγαλάκια και προβατάκια κρατήστε ότι για το πρωτάθλημα που... καμαρώνετε, δεν έχετε κάνει και κανένα... άλμα. Διαφορά 4 πόντων σε  ένα ΣΕΦ καμίνι (εκτός και αν είναι ξανά... τιμωρημένο) θ'αποδειχθεί πολύ μικρή, ειδικά μετά τις μαγκιές του Καλάθη και του... Σάλε!

Εδώ θα είμαστε για να τα θυμηθούμε μαζί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ