2015-10-23 23:11:07
Φωτογραφία για Του... χαρίζουν τα νεφρά τους
Ο Λαμάρ Όντομ έχει εισπράξει πολλή αγάπη από τους θαυμαστές του... και δεν αποκλείεται κάποιοι να γίνουν και δωρητές οργάνου για χάρη του!

Ο 36χρονος σταρ του ΝΒΑ, που παραμένει στο νοσοκομείο ύστερα από την κατάρρευσή του σε οίκο ανοχής μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ίσως χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

Και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή έχει στο πλευρό του τους φαν του οι οποίοι προτίθενται να του δώσουν το νεφρό τους! «Δεν λέω μόνο λόγια. Αν ο Λαμάρ χρειάζεται νεφρό θα του δωρίσω το δικό μου», έγραψε ένας στο twitter.

«Θέλω ο Λαμάρ να το ξεπεράσει. Πρόθυμος να προσφέρω το νεφρό μου αν μπορώ να βοηθήσω» έγραψε ένας άλλος που έδωσε στοιχείο για την ομάδα αίματός του αλλά και το τηλέφωνό του. Κάνοντας μάλιστα αναφορά, για να δει το μήνυμα, και στην Κλόε Καρντάσιαν, την σύζυγο του Όντομ.

«Αν ο Λαμάρ Όντομ χρειάζεται νεφρό, με ευχαρίστηση θα του έδινα ένα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα λάθη δεν πρέπει να μας καθορίζουν», ανέβασε κάποιος άλλος.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι που θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση δηλώνουν πρόθυμοι να δώσουν το νεφρό τους, έναντι αμοιβής! «Πουλάω το δικό μου με 25 χιλιάδες δολάρια» έγραψε ένας στο twitter, ενώ υπήρχε και «προσφορά» που έφτανε τις 100 χιλιάδες δολάρια!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ