2015-10-24 01:19:33
Φωτογραφία για Το Gamato απαντά: 'Δεν βγάζουμε 200.000€ τη μέρα'
Μέσα από τη σελίδα του στο facebook, το Gamatotv απαντά με επικριτικό τρόπο στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τόσο για την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου, όσο και για τα κέρδη που αποκόμιζε. 

Με ανάρτησή του δηλώνει "έκπληκτος για τα νούμερα που δημοσιεύονται" και καλεί τους υπεύθυνους να "μην λένε πράγματα της φαντασίας τους".

H είδηση της σύλληψης του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας gamatotv την περασμένη Δευτέρα, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ γύρω από την παρακολούθηση τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων πειρατικά στο διαδίκτυο. Δεν ήταν λίγες και οι φωνές που αντέδρασαν στην ενέργεια αυτή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με πιο προβεβλημένη την δήλωση στο facebook της Έλενας Ακρίτα.

Πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα ελέχθησαν για τα κέρδη που αποκόμιζε η ιστοσελίδα που "έστελνε" τους χρήστες σε ιστοτόπους live streaming για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες χωρίς φυσικά τα απαραίτητα πνευματικά δικαιώματα για κάτι τέτοιο
. Οι αρχές μάλιστα ισχυρίστηικαν πως ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε περίπου 9.300.000 προβολές ανά ημέρα και υπολογίζεται ότι η λειτουργία του προκάλεσε συνολική ζημία των δικαιούχων ύψους 465.000.000 ευρώ και ζημία του Δημοσίου περίπου 230.000.000 ευρώ.

Ο διαχειριστής του λογαριασμού του gamatotv στο facebook απαντά με τα παρακάτω:

Έκπληκτος ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι εντυπωσιακό το πώς τοποθετούν τα πράγματα και χάνεται η αλήθεια. Στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!

Με όσα ακολούθησαν τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να πώ σε εκείνους που τα τοποθετούν όπως θέλουν:

Το Gamato ιδρύθυκε στις 6 Ιουλίου του 2010. Άρχισε να βγάζει χρήματα τον Νοέμβριο του 2014, τα κέρδη μέχρι και σήμερα, δεν έχουν ξεπεράσει τα 25 χιλιάδες ευρώ.

Δεν είχαμε 9.300.000 προβολές/λινκς ή όπως αλλιώς το εννοούν την ημέρα, είχαμε 250.000 προβολές την ημέρα... δεν είμαστε τόρεντ site όπως αναφέρουν κάποιοι... δεν έχουμε καμμιά σχέση με το gamato.info... δεν βγάζουμε 200.000 ημερησίως.

Παρακαλώ αυτούς που τοποθετούν τα πράγματα όπως θέλουν, να μάθουν πρώτα τι είναι το online streaming και τα links, και να μην λένε πράγματα της φαντασίας τους. Γελοιοποιήστε απο μόνοι σας!
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ