2015-10-24 02:19:06
Φωτογραφία για Έγιναν μόδα τα κοκαλάκια στα μαλλιά; [photos]
Οι καρφίτσες που φορέθηκαν πολύ κατά την δεκαετία του 1980 επανέρχονται δυναμικά, μόνο που αυτή τη φορά πήραν τη μορφή ενός αξεσουάρ για τα μαλλιά – κοκαλάκια με αντικέ φινίρισμα, μια επιλογή τέλεια για όσες θέλουν να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους, για όσες αγαπούν τα vintage κομμάτια και τα girly λαμπερά look.

Vintage κοκαλάκια στερεώθηκαν στα μαλλιά, χαλαρά πιασμένα ή στερεώνοντας πλεξίδες. Προσθέστε ένα κόκκινο κραγιόν, διατηρώντας ένα καθαρό preppy look χαλαρό όμως. Έτσι φοριούνται φέτος τα τόσο ιδιαίτερα κοκαλάκια στα μαλλιά μας. Ένα στυλ που προτίμησαν οι Rodarte και Marc Jacobs.

Κοκαλάκια φινετσάτα με ανάγλυφες floral λεπτομέρειες χαρίζουν ένα νεανικό στυλ – ένα ακόμη κίνητρο για να το δοκιμάσετε. Φορέστε τα ανατρεπτικά προσαρμόζοντας τα σε κομμάτια επηρεασμένα από τη grunge αισθητική – αυτή είναι η μόδα του σήμερα.

Τοποθετήστε τα σε απρόσμενα μέρη, ένα ή και δύο μαζί σε τυχαία σειρά και όχι απόλυτα ευθυγραμμισμένα.

Η Alexa Chung αποφάσισε να τα φορέσει σε έναν κότσο χαλαρό, προκειμένου να προσθέσει μια ρομαντική νότα στην εμφάνιση της.

Διαφορετικά μπορείτε να τα φορέσετε και έτσι, κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας – η πρόταση του οίκου Rodarte – θυμίζοντας μια διαφορετική στέκα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ