2015-10-24 05:32:07
Φωτογραφία για Συνταγή για «νυφικά» cupcakes!
Ετοιμάζετε μόνη σας το γλυκό που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας που φέρνουν το δώρο σας στο σπίτι; Θέλετε να βάλετε ένα πραγματικά ξεχωριστό και... όμορφο γλυκό στο τραπέζι των ευχών ξεφεύγοντας λίγο από τον παραδοσιακό μπεζέ; Το Wedding Planners βρήκε για εσάς την πιο γλυκιά συνταγή ιδανική ακόμη και για bridal shower! Για τα «νυφικά» cupcakes θα χρειαστείτε: ΥΛΙΚΑ (για 1 νυφικό cupcake): Κρέμα ζαχαροπλαστικής 2 cupcakes ψημένα και χωρίς περιτύλιγμα Ζαχαρόπαστα ή πάστα αμυγδάλου 1 γλειφιτζούρι stick 1 πλάστη 1 πλάστη με στρογγυλή μύτη 1 κόφτη φοντάν 1 πινέλο λίγο νερό 1 σπάτουλα ΟΔΗΓΙΕΣ:Για το μπούστο του νυφικού:

Ανοίγουμε ένα χοντρό κομμάτι της ζαχαρόπαστας. Διπλώστε το πάνω από ένα stick από γλειφιτζούρι και είναι έτοιμο το μπούστο. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστή ζαχαρόπαστα ή να χαράξετε κάποια σχεδιάκια!Για τη φούστα του νυφικού:

Τοποθετήστε cupcakes σας το ένα πάνω στο άλλο ενώνοντας τα με λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής
. Για να είναι πιο σταθερό τοποθετήστε και λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής στο πιάτο που βάζετε το cupcake νυφικό για να το σερβίρετε Επικαλύψτε τα cupcakes με κρέμα ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα . Ανοίγουμε ένα μέσο κομμάτι της ζαχαρόπαστας και καλύψτε το cupcake σας Χρησιμοποιήστε ένα κόφτη φοντάν για κόψτε τη σούφρα της φούστας. Χρησιμοποιώντας τον πλάστη με την στρογγυλή μύτη, ανοίγουμε το κάθε κομμάτι που όλα μαζί θα κάνουν τα πέταλα της φούστας. Κολλάτε τα βολάν σε στρώματα στα cupcakes σας, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και το νερό, ξεκινώντας από το κάτω μέρος και κινήστε με τον ίδιο τρόπο προς τα επάνω. Συνεχίστε να προσθέτετε στρώματα, μέχρι να τελειώσετε. Πιέστε ελαφρά το φόρεμα «top» γλειφιτζούρι να κολλήσει στη βάση και είστε έτοιμοι! Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία για να διαμορφώσετε το φόρεμα ή μπορείτε να το κρατήσετε απλό και όμορφο!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ