2015-10-24 22:51:47
Φωτογραφία για Η παγίδα του Περιστερίου για Ολυμπιακό
ΟΤΑΝ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΤΟΥ ΣΟΛΙΝΤ ΕΧΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ 

Πριν από εννιά χρόνια ο Ολυμπιακός πήγε στην έδρα του Ατρομήτου με έξι σερί νίκες και εν τέλει έχασε από τους «κυανόλευκους» οι οποίοι δεν είχαν νίκη! Τα βήματα για το ρεκόρ.

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια. Εχουν αλλάξει πολλά. Στον Ολυμπιακό έχουν αλλάξει τα πάντα. Από την διοίκηση μέχρι και τους παίκτες. Είναι λογικό. Εννιά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τις 22 Οκτωβρίου του 2006. Παρά δύο μέρες ακριβώς εννιά χρόνια μετά.

Οταν ο Ολυμπιακός του Τροντ Σόλιντ πετύχαινε την μία νίκη μετά την άλλη στο πρωτάθλημα. Είχε πετύχει συνολικά έξι σερί πριν πάει στο Περιστέρι. Και μάλιστα νίκες επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Οπως και τώρα! Με την διαφορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια νίκη παραπάνω (επτά). Αλλά έχουν νικήσει επίσης ΠΑΟΚ (εκτός σε αντίθεση με τότε που ήταν εντός) και ΑΕΚ.

Ομως τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνέχισαν το σερί. Κι αυτό γιατί ο Ατρόμητος, ο οποίος παρεπιπτόντως δεν είχε καταφέρει να νικήσει ακόμα στο πρωτάθλημα (είχε έξι ματς χωρίς να πάρει τρίποντο σε ματς) επικράτησε με 1-0 με γκολ του Κορακάκη!


Ο Ολυμπιακός μέχρι το ματς στο Περιστέρι είχε:

Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-1

(Ριβάλντο 2 – Μπάρκογλου)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3

(Καστίγιο 3)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0

(Κωνσταντίνου, Καστίγιο)

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2

(Οφορίκουε – Ριβάλντο, Μπόρχα)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0

(Εμερσον αυτ.)

Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-1

(Μάριτς)

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει την Κυριακή σε μια έδρα που παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα. Δεν έχει νικήσει τον Ατρόμητο τις τελευταίες τρεις φορές που έχει πάει στο Περιστέρι (2 για το πρωτάθλημα 1 για το Κύπελλο). Και φέτος πηγαίνει με 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (και 9 στις 10 συνολικά).

Με μία νίκη ακόμα ο Ολυμπιακός μπαίνει στην ιστορία. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα έχει την δεύτερη καλύτερη εκκίνηση μετά από αυτή της περιόδου 66-67 του Μπουκόβι. Θα φτάσει τις 8 και θ' αφήσει πίσω την εκκίνηση του Ζαρντίμ αλλά και αυτή των Μπάγεβιτς-Μπικόν το 1999-2000. Και θα κυνηγά το 11 στα 11 για να ισοφαρίσει την ομάδα του Μπουκόβι.

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να νικήσει μέσα στο Περιστέρι, μέσα στην Βέροια τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκης και τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ποιος τολμά να παίξει κόντρα αυτόν τον Ολυμπιακό;
gazzetta
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ