2015-10-25 11:13:06
Φωτογραφία για Μητσοτάκης από την Τρίπολη: «Να φτιάξουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» [video]
Την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, επισκέφθηκε, το Σάββατο, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης Κατά την επίσκεψη του, πραγματοποίησε ομιλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, μπροστά στον κόσμο που είχε πάει εκεί, για να τον ακούσει.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, άνοιξε την εκδήλωση, εκφράζοντας την περηφάνια του για όλα όσα έχει προσφέρει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Βλάσης, ο οποίος τόνισε πως «απ’ όπου πέρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος, άφησε το θετικό του στίγμα».

Πολλά γνωστά «γαλάζια» πρόσωπα στην ομιλία Μητσοτάκη στην Τρίπολη!

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

«Σάς λέω ξεκάθαρα πως δεν κινδυνεύει η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Όσο πιο μεγάλη είναι όμως η συμμετοχή σας στην ανάδειξη προέδρου, τόσο πιο δυνατή θα βγει η Νέα Δημοκρατία» είπε.


Δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση νίκης του στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, το πρώτο το οποίο θα κάνει, είναι να ανοίξει το κόμμα σε όλα τα άξια στελέχη, προκειμένου να γίνει μια μεγάλη και πλατειά κεντροδεξιά παράταξη.

Στην περίπτωση που χάσει, όμως, υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει απλός στρατιώτης.

Τι έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter για την Τρίπολη και τις Αρκαδικές «ρίζες» του!

Για τη σχέση του με την Αρκαδία είπε χαρακτηριστικά: «Στην Τρίπολη είχα τη χαρά να υπηρετήσω και την πρώτη φάση της στρατιωτικής μου θητείας. Έχω και ρίζες από την Αρκαδία καθώς η καταγωγή του παππού μου είναι από την Στεμνίτσα, οπότε έχω το δικαίωμα να λέω ότι με τον τόπο τον δικό σας, με συνδέουν οικογενειακές ρίζες» τόνισε.

Αιχμηρά ήταν τα σχόλια του και για τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό του αντίπαλο» ο οποίος «θα φθαρεί γρήγορα πριν φθείρει την χωρά».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ