2015-10-25 11:58:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Την ήττα με σκορ (1-0) από τον Παναθηναϊκό γνώρισε στο Ρέντη η Κ-15 του Ολυμπιακού σ' αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League.

Σ' αγώνα της 2ης ημέρας του Α' ομίλου του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος του αγώνα στο κέντρο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ και ο Παναθηναϊκός με σουτ του Καραγιάννη στο 55' πέτυχε το μοναδικό γκολ της "συνάντησης" και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες στο 16' με τον Τασιά και στο 38' με τον Γλυνό (απευθείας φάουλ).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφυρλάς, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Κωνσταντινίδης (70' Κουλουριώτης), Γλυνός, Γεωργαντής (52' Μπουλάρι), Φέκκας (52' Μουγιός), Τσακίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος (61' Ντοματάς), Καραγιάννης, Αράπι, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβιδάς, Σερπέζης (76' Ηλιάδης), Αλεξόπουλος , Κώστας (41' Νούσης), Ζαγαρίτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ