2015-10-25 13:07:11
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ... ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΛΒΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!
Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται να κάνει... προπονητικό ρεκόρ, ξεπερνώντας τους προκατόχους του με το οκτώ στα οκτώ ενώ ο Ολυμπιακός... κυνηγάει το ρεκόρ του Μπούκοβι.

Μπορεί ο Σίλβα και οι παίκτες του να μην έχουν ως αυτοσκοπό τους τα ρεκόρ όμως το... κοντέρ γράφει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με επτά νίκες ενώ έχει και δύο τρίποντα (με δύο σερί διπλά) σε τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα ισοφάρισε την επίδοση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από το 2012 και έχει πλέον τη δυνατότητα να τον ξεπεράσει με μία νέα επιτυχία στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Ακόμα μία φορά έχει κάνει κάτι ανάλογο ο Ολυμπιακός. Το επτά στα επτά της σεζόν 1999-2000. Δεν είναι όμως μόνο το ρεκόρ του Μάρκο Σίλβα.

Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν και ένα... «στοιχειωμένο» ρεκόρ που διατηρεί από τη σεζόν 1966/67 η ομάδα με 11 διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


Οι νταμπλούχοι μετά την άνετη επικράτηση τους επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους για 7η αγωνιστική έχοντας το απόλυτο με 21 βαθμούς.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια (2012/13), όταν οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν στη σεζόν με επτά «τρίποντα» για να αναδειχθούν ισόπαλοι 2-2 με τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού χρονολογείται την σεζόν 1966 / 67 όταν έκανε το 11 / 11 υπό την καθοδήγηση του Μάρτον Μπούκοβι.

Εκείνη την σεζόν οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα 7 από τα 11 παιχνίδια τους εντός έδρας. Το εντυπωσιακό σερί διεκόπη στην 12η αγωνιστική όταν ήρθαν ισόπαλοι δίχως σκορ με το Αιγάλεω στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ