2015-10-25 16:38:08
Φωτογραφία για Οι σταρ που έχουν μπλεξίματα με την ... εφορία
Αν νομίζεις πως το θέμα των οφειλών είναι μόνο δικό μας άγχος τότε μην ανησυχείς γιατί και οι αγαπημένοι μας σταρ έχουν και εκείνοι τα δικά τους μπλεξίματα. Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι εκείνοι οι σταρ που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν τη λέξη "εφορία".

Η Κλόε Καρντάσιαν μάλλον ξέχασε να πληρώσει την εφορία της και πιο συγκεκριμένα βρέθηκε να χρωστάει στην Πολιτεία της Καλιφόρνια αφού οι οφειλές της ήταν ύψους $ 18.000 δολαρίων. Δεν είναι και λίγα...

Και η Πάμελα Άντερσον έχει μπλεξίματα με την εφορία. Παλιότερα είχε βρεθεί να χρωστάει στην εφορία 370.000 δολάρια, ενώ την κυνήγησε κάτι σαν το δικό μας ΣΔΟΕ για 112.118, 90 δολάρια, αλλά και η πολιτεία της Καλιφόρνια για 371.514,65 δολάρια. Δεν είναι και λίγα...

Πάνω από δέκα χρόνια μετρούν τα υπέρογκα χρέη του διάσημου ηθοποιού στο δημόσιο και η λύση για την πληρωμή τους ήταν χωρίς αμφιβολία μονόδρομος. Τα ανοίγματα του Νίκολας Κέιτζ στην εφορία ξεκίνησαν το 2002 και έφτασαν τα $13 εκατομμύρια (σχεδόν €10 εκατομμύρια).


Άλλος δρόμος δεν υπήρχε για τον ηθοποιό παρά να ρευστοποιήσει την περιουσία του ώστε να κλείσει τις τρύπες του.

Όπως είχε μεταδώσει το πρακτορείο TMZ, ο σύζυγος της Αλίσια Κιζ , Σουίζ Μπιτζ είχε βρεθεί με χρέος $2.7 εκατομμύρια στην εφορία.

Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν την κυβέρνηση να κινείται πια δικαστικά εναντίον του διάσημου χιπ-χοπ παραγωγού απαιτώντας τα χρωστούμενα Η Λίντσεϊ Λόχαν το 2009 …ξέχασε να πληρώσει την εφορία της και αυτό σημαίνει πως η Πολιτεία και πιο συγκεκριμένα η οικονομική υπηρεσία μπορεί να διεκδικήσει την περιουσία της αν δεν πληρώσει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ