2015-10-26 04:29:10
Φωτογραφία για Τσιμτσιλή: Η αδερφή μου ήταν σαν την δεύτερη μαμά μου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Κυριακής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου Σπιτάκι μου».

Οι παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο πλατό και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την ίδια, τη ζωή της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα με το επιτυχημένο «Happy Day». Οι συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη, η οποία συγκίνησε την Σταματίνα.

Συγκεκριμένα, της είχαν φτιάξει ένα βίντεο με την αδερφή της, στην οποία έκανε αναδρομή και μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια. Αναλυτικά, αναφέρθηκε στα χρόνια που περνούσαν στην γειτονιά της, τα Πατήσια και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως όταν περίμεναν το σχολικό, η παρουσιάστρια το πρώτο που πρόσεχε ήταν αν ήταν και οι δυο καλά ντυμένες, πριν πάνε στο σχολείο.

«Μέναμε στο ίδιο δωμάτιο και η Σταματίνα δεν ξυπνούσε με τίποτα. Θυμάμαι πως ξυπνούσα πιο νωρίς και έβαζα στο κασετόφωνο το αγαπημένο της τραγούδι για να το ακούσει μήπως και ξυπνήσει πιο εύκολα», ανέφερε η Μαίρη.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε σημαντικά από όσα είπε η αδερφή της, και μετά την προβολή του βίντεο ανέφερε: «Ήτανε σαν δεύτερη μαμά μου!».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ