2015-10-26 22:15:12
Φωτογραφία για Η απάντηση Κανέλλη για το Βίντεο Μιχαλολίακου [Βίντεο]
Επίθεση κατά του Προέδρου της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη. Ο λόγος το νέο βίντεο και οι δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής όπου μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε το θάψιμο της ίδιας και την παρουσίαζε ως ορφανό του Στάλιν.

Αναλυτικά ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής στο βίντεο που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών, όπου τραβήχτηκε προεκλογικά σχολιάζει.

«Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν»

Σχολιάζοντας το βίντεο η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε στο Mega:

«Οι φασίστες παραληρούν γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει. Η θέση τους είναι στο βόθρο της ιστορίας. Είναι οι ηττημένοι του ’45 και θα ξαναχάσουν», δήλωσε και πρόσθεσε πως «πουλάνε την απειλή ότι θα ρθούνε».

Παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου της Χρυσής Αυγής .
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ