2015-10-26 23:29:10
Φωτογραφία για X Factor: Δεν φαντάζεσαι ποιοι συζητούν με το Ε για την επιτροπή [photo]
Τα διακαιώματα του talent show «X Factor«, για φέτος, τα εξασφάλισε το κανάλι «Ε». Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίες για το εκ νέου λανσάρισμα του δημοφιλούς talent show στη χώρα μας. Παρουσιάστρια του show; Η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποιοι, όμως, θα είναι οι κριτές του talent show; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, έχουν κλείσει ήδη, για τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, η Άννα Βίσση και οΝίκος Καρβέλας και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και το παζλ των συντελεστών που θα βγουν μπροστά στις κάμερες! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, την κριτική επιτροπή θα συμπληρώνουν ο Βασίλης Καρράς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στο ίδιο show; Φανταστείτε τι έχει να γίνει! Στα μάτια θα τους κοιτάμε, μήπως και ανταλλάξουν καμιά κλεφτή ματιά!

Η παρουσιάστρια του talent show, Ζέτα Μακρυπούλια, έδειξε εξαρχής μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στα χέρια της από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Θα πρόκειται για μία ιδιαίτερη πλούσια παραγωγή, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, στην οποία το κανάλι ποντάρει να δώσει ισχυρό στίγμα στη βραδινή ζώνη της Κυριακής, οπότε και θα προβάλλεται η εκπομπή.


Το πιο πικάντικο κομμάτι, όμως, της υπόθεσης θα ήταν να είναι και η Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή. Η τηλεοπτική συνύπαρξη Άννας Βίσση- Δέσποινας Βανδή, θα έχει σίγουρα πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΚοιΝο στην Καλαμαριά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΚοιΝο στην Καλαμαριά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ