2015-10-27 10:02:06
Φωτογραφία για Απίστευτη ιστορία με Πατρινή κομμώτρια: Θύμιζε τον Γκιωνάκη… ο καθηγητής Ιταλικών!
Αυτά... ούτε σε περίοδο κρίσης δεν τα είχαμε φανταστεί! Καθηγητής ιταλικών έχει «υποχρεώσει» γνωστή κομμώτρια της Πάτρας να τον κουρεύει από το καλοκαίρι και μάλιστα κάθε μήνα χωρίς χρήματα, γιατί όπως ισχυριζόταν, λόγω της έλλειψης μαθημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες… δεν είχε χρήματα!

Η κομμώτρια τον λυπήθηκε, και… του έκανε το χατίρι! Αλλωστε δεν ήταν και η πρώτη φορά που θα κούρευε κάποιον «βερεσέ»!

Η ιστορία επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Μια φορά το δεκαπενθήμερο, ο καθηγητής έπαιρνε τη θέση του στο κομμωτήριο και περίμενε να εξυπηρετηθεί, φυσικά χωρίς να δίνει ούτε ένα ευρώ! "Κι αν άφηνε κάτι, έστω δύο ευρώ δεν θα του έλεγα τίποτα", δήλωσε η γνωστή Πατρινή κομμώτρια. Όμως εκείνος… πιστός στις «συνήθειές» του! Συζητούσε με την κομμώτρια ή την υπάλληλο, κουρευόταν ή έφτιαχνε το μαλλί του… και έφευγε σαν κύριος!

Ο "αχόρταγος" όπως του βγήκε το παρατσούκλι ως άλλος "Γκιωνάκης" μετά τα πολλά ραντεβού, αντιμετώπισε την άρνηση της κομμώτριας να τον κουρέψει πριν από λίγες μέρες. Έφτασε Οκτώβρης βλέπετε. "Γιατί;", ρώτησε ... "δικαίως" ο "αχόρταγος". "Καιρός να σε μοιραστούμε με άλλους συναδέλφους, πήγαινε και σε άλλους να μοιραστούμε το βάρος" του απάντησε η κομμώτρια!

Αυτό και αν αποτελεί ωραίο σενάριο για Ελληνική ταινία!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ