2015-10-27 15:30:21
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον Πλατανιά στο Κύπελλο, κοντράρεται στο τέλος της εβδομάδας με τη Βέροια εκτός έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο εννέα στα εννέα πλέον και αν ψάξει κανείς να βρει τους πιο... επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, θα ανακαλύψει πως αυτοί είναι οι Φορτούνης και Ντουρμάζ, ενώ ακολουθεί σε απόσταση... βολής ο Ιντέγε.

Ο Έλληνας μέσος με τον Σουηδό λοιπόν είναι αυτοί με τα περισσότερα σουτ εντός περιοχής, κάτι που δείχνει πως μπορεί ο ένας να είναι μέσος και ο άλλος ακραίος, βοηθούν, όμως, αφάνταστα την ομάδα, αφού είναι οι πρώτοι σε προσπάθειες εντός μεγάλης περιοχής και αυτό δείχνει πόσο σημαντικοί είναι αμφότεροι.

Από εκεί και πέρα, τρίτος είναι ο Ιντέγε. Έξι προσπάθειες έχει ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος και αυτός φροντίζει να βάλει την υπογραφή του στις επιτυχίες της ομάδας.

Οι εν λόγω τρεις ποδοσφαιριστές, μάλιστα, έχουν συνολικά 20 προσπάθειες εντός περιοχής από τις 36 που έχουν επιχειρήσει συνολικά οι ερυθρόλευκοι και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως σχεδόν σε κάθε αγώνα είναι από τους κορυφαίους του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ