2015-10-27 17:52:06
Φωτογραφία για Εφαρμογή επανάσταση! Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [photos]
Μια από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες είχε ο Κίραν Ο’Νιλ λύνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άντρες οι οποίοι μισούν το shopping Δημιούργησε μια εφαρμογή, η οποία λειτουργεί ως στυλίστας και προσωπικός πωλητής ρούχων χωρίς ο πελάτης να βγαίνει καν από το σπίτι του. Ολα αυτά με ένα κλικ στο thread.com.

Ονομάζεται Thread και είναι η νέα startup επιχείρηση, η οποία συναρπάζει τους άνδρες του Λονδίνου. Αποτελεί έναν on-line στυλίστα, ο οποίος εργάζεται δωρεάν για τον κάθε χρήστη και βοηθά στις ενδυματολογικές του επιλογές με έναν πολύ ιδιαίτερο και απλό τρόπο.

Δίνει τη δυνατότητα για αγορά ρούχων από όλα τα μαγαζιά με ποικιλία απ΄τις περισσότερες μάρκες και όλα αυτά χωρίς κάποια μηνιαία συνδρομή. Πληρώνοντας μόνο το κόστος αγοράς.

Τα βήματα

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού στο Thread, τον κάθε χρήστη αναλαμβάνει ένας προσωπικός στυλίστας. Εκτός από την Sophie, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίαση του application, υπάρχουν άλλοι επτά εργαζόμενοι στην εταιρεία.


Η πρώτη ενότητα έχει να κάνει με το στιλ ντυσίματος που αρέσει στον καθένα ή για ποια περίσταση θα ήθελε να ψωνίσει.

Αφού επιλέξει αν θα ήθελε να ντυθεί για κάποιο διήμερο, για την εργασία του ή για κάποιο δείπνο, προχωρά στο πιο σημαντικό βήμα. Πόσο κόστος αντέχει η τσέπη του.

Στην εφαρμογή καταχωρούνται αυτόματα τα ρούχα που αγοράζει ο κάθε χρήστης ώστε ο στυλίστας να γνωρίζει τι ντυσίματα μπορεί να δημιουργήσει έπειτα από κάθε απαίτηση του πελάτη.

Στη συνέχεια, ο στυλίστας και στην προκειμένη περίπτωση η Sophie στέλνει στις αρχές κάθε εβδομάδας ένα e-mail με προτεινόμενες λύσεις για κάθε περίσταση και ο πελάτης επιλέγει.

Αφού ο χρήστης επιλέξει τα ρούχα, τότε αυτά συγκεντρώνονται από την εταιρεία και φτάνουν στο σπίτι του μέσα σε ένα κουτί ακόμη και αν πρόκειται για διαφορετικές μάρκες, οι οποίες πωλούνται σε διαφορετικά καταστήματα.

Μαζί φτάνει και μια κάρτα από τον κάθε στυλίστα ενώ σε περίπτωση που κάποιο ρούχο είτε λόγω μεγέθους είτε λόγω κάποιου ελαττώματος πρέπει να επιστραφεί, τότε η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ενώ σημειώνεται και στον προσωπικό λογαριασμό του κάθε χρήστη ώστε να αφαιρεθεί από την… ντουλάπα του!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ