2015-10-27 23:45:09
Φωτογραφία για Δήλωση του Βουλευτή Δημήτρη Καμμένου για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και το αλησμόνητο ΌΧΙ του Ιωάννη Μεταξά... και ολόκληρου του Ελληνικού λαού ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Φέτος συμπληρώνονται 75 χρόνια από την Ιστορική εκείνη μέρα του μεγάλου ΟΧΙ, όταν οι Έλληνες ενωμένοι και ενάντια σε κάθε ρεαλισμό που επιβεβαίωνε την αδιαμφισβήτητη ήττα τους, βροντοφώναξαν ότι δεν υποκύπτουν σε φασιστικούς εκβιασμούς και τελεσίγραφα.

Οι Έλληνες απέδειξαν περίτρανα ότι η μεγαλοπρέπεια ενός λαού δεν φαίνεται μέσα από τις ρεαλιστικές του αριθμητικές του πράξεις και υπολογισμούς αλλά αντανακλάται μέσα από το αγωνιστικό του φρόνημα, τη θέληση του για ελευθερία και την αυτοθυσία του διότι παρά την αριθμητική υπεροχή του εχθρού ο λαός μας τόλμησε να ορθώσει ανάστημα τους όταν οι υπόλοιποι απλά υποχωρούσαν και παραδίνονταν.

Εκείνο το μεγαλόπρεπο και ηρωικό ΟΧΙ μοιάζει σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ και δεν ηχεί στα αυτιά μας σε καμία περίπτωση σαν κάτι μακρινό. Στη δίνη μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης η οποία οδήγησε στην έλλειψη εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, ο λαός μας με την ίδια υπερηφάνεια καλείται σήμερα να υπερασπιστεί τα ιδανικά, τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα του και η Πολιτεία πρέπει να σταθεί δίπλα του αρωγός.


Μας περιμένουν αρκετές και εξουθενωτικές μάχες και πάλι, όχι σαν αυτές του 40, αλλά εξίσου δύσκολες. Θα είμαστε όμως εκεί να πολεμήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι με γενναιότητα και ομοψυχία όπως τότε για να στηρίξουμε τους οικονομικά ασθενέστερους και τους νέους μας που καθημερινά εγκαταλείπουν τη χώρα μας.

Το χρωστάμε άλλωστε, σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους τότε για να μη χάσει ο λαός μας την αξιοπρέπεια του και να παραμείνουμε όλοι εμείς ελεύθεροι σήμερα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το περίφημο δεν πολεμούν οι Έλληνες σαν ήρωες αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες.

Αυτός θα είναι και ο μεγαλύτερος φόρος τιμής που θα μπορούσαμε να αποδώσουμε σε εκείνους τους Ήρωες. Απόδειξη ότι ποτέ δεν ξεχάσαμε και συνεχίζουμε στα χνάρια της βαριάς κληρονομιάς τους να ζούμε ελεύθεροι με όποιο αγωνιστικό κόστος.

Χρόνια Πολλά σε όλους!». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ