2015-10-28 01:03:46
Φωτογραφία για Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Τετάρτη 28/10/2015 ενόψει παρελάσεων
Σε ισχύ τίθενται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά, λόγω των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου Ειδικά στον Δήμο Αθηναίων από τις 07:00 έως το πέρας της παρέλασης, η κυκλοφορία θα διακοπεί στους εξής δρόμους

Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.Βασιλίσσης Σοφίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ Πανεπιστημίου και Σέκερη.Από 06:00 και μέχρι το πέρας της Δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στους δρόμους:

Σκουφά, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ Κανάρη και Σίνα.Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά.

Και στον Πειραιά, από 7:00 και έως 14:00 στους δρόμους:

34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου.Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας.Βασιλέως Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ