2015-10-28 08:54:23
Φωτογραφία για Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα
Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ίσως πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης τρόπων να αυξήσεις το εισόδημα σου αυτές τις μέρες. Με φόρα και θράσος αυτή τη φορά και όχι ψηλαφιστά. Άλλωστε το μεγαλύτερο σου προσόν που ποτέ δεν φαίνεται στο CV σου είναι το ακόλουθο: απόλυτη απέχθεια της λέξης «ήττα».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ναι, ναι, ξέρω... Είσαι νεός/α, ελεύθερος/η κι ωραίος/α. Θες να περνάς καλά, δεν θες δεσμεύσεις αυτή την περίοδο και αν μπορείς να περνάς όλη τη μέρα εκτός σπιτιού θα το έκανες με αγαλλίαση. Έλα όμως πως δεν μπορείς να αποφύγεις την πραγματικότητα του εαυτού σου: είσαι πλασμένος/η για έρωτα και όχι για περιπέτειες της εβδομάδας. Κι είσαι πάντα πρόθυμος/η να πιστέψεις όποιον/α κάνει έστω νύξη πως μπορεί να σου τα προσφέρει...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Επικοινωνιακές ικανότητες στο φουλ και ταχύτητα σκέψης άνω του συνηθισμένου. Αν έχεις σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις να κάνεις με συνεργάτες/φίλους δρομολόγησε τις άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ας σοβαρευτούμε λίγο. Προφανώς και είναι σημαντική η καριέρα σου και ναι, είμαστε πολλοί που δουλεύουμε ακόμη και Σαββατοκύριακα για να τα βγάλουμε πέρα. Όμως το να περιμένεις από την επαγγελματική επιτυχία να γιατρέψει τις ερωτικές πληγές είναι σαν προσπαθείς να ράψεις πουλόβερ με ατσάλινη κλωστή ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Φυσικά και δεν θα επιτρέψεις να σε πλησιάσει ούτε στα δέκα βήματα όποιος/α επιθυμεί να γεμίσει το κεφάλι σου με προβληματισμούς. Έχεις δικαίωμα σήμερα να μιλάς αποκλειστικά για ό,τι σʼ ευχαριστεί και θα το διεκδικήσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ωχ μωρέ! Δεν κουράστηκες να συζητάς με φίλους ξανά και ξανά για τα λάθη που έκανες σε προηγούμενες σχέσεις; Μια τέτοια επαναλαμβανόμενη διαδικασία γιγαντώνει στο κεφάλι σου μερικές λάθος επιλογές, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικές λάθος επιλογές! Όλοι κάνουμε τέτοιες. Get over it! Σήμερα κιόλας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι πολύ συνηθισμένο για όλους εμάς, όταν κουβαλάμε υπερβολική ένταση από την δουλειά, να καταφεύγουμε στους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας για να βγάλουμε την τσαντίλα από μέσα μας. Όχι εσύ. Εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου, θα αποκλείσεις τους πάντες και θα πολεμάς μόνος/η με τα φαντάσματα του εαυτού σου. Σκορπιέ, ξεκόλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αν υπάρχουν ακόμη άλυτα προβλήματα με συναδέλφους σου πρέπει να λυθούν άμεσα. Αν έχεις ιδέες ή προτάσεις για την δουλειά σου ή το ρόλο σου σʼ αυτή, τώρα πρέπει να τις μάθουν όσοι είναι πάνω από εσένα στην ιεραρχία. Με το να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή περιμένοντας να λυθούν μόνα τους αυτά τα ζητήματα απλά σπαταλιέσαι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ακόμη και οι αυστηρότεροι/ες των Αιγόκερων, αυτοί/ες που λένε πως απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, θα ξυπνήσουν σήμερα με μια λαχτάρα να υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. (Εντάξει θα μείνει μεταξύ μας, μην ανησυχείς…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αυτό που σου συμβαίνει τελευταία είναι καταπληκτικό και απόλυτα Ιχθύσιο: έχεις αποφασίσει πως πρέπει να κόψεις μερικές οικονομικες/συναισθηματικές εξαρτήσεις και δεσμούς, είτε από τον/την σύντροφο σου είτε από μερικούς στενούς φίλους. Όμως ξαφνικά σε πιάνουν τόσες ενοχές που αρπάζεσαι απʼ αυτούς και σχεδόν νιώθουν πως η σχέση σας ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ιχθύες, αυτό λέγεται παράνοια... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ